Waterman wederom verhuurt aan ADO

By
Updated: juli 3, 2009
Waterman wederom verhuurt aan ADO

Vanaf vandaag heeft Waterman zich weer gemeld in Den Haag. De keeper, die vierde keus zou worden bij AZ, wordt opnieuw verhuurd aan de Haagse club. Afgelopen seizoen kwam de 25-jarige doelman ook al uit voor ADO.

Door de knieblessure van Zwinkels en het ziek zijn van Gino Coutinho stond de talentvolle Christian van Wijngen de eerste twee oefenduels op doel. Nu is het aan Waterman om eerste keus te gaan worden bij ADO.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>