AZ wil nieuwe shirtsponsor voor CL-shirt

By
Updated: juli 2, 2009
AZ wil nieuwe shirtsponsor voor CL-shirt

In een poging nieuwe geldbronnen aan te boren, wil AZ het shirt dat het elftal gaat dragen in de Champions League bedrukken met de naam van een nieuwe sponsor.

“Ons eredivisieshirt krijgt het vertrouwde opdruk van de DSB Bank,” aldus clubeigenaar Dirk Scheringa tegenover Sportweek. “Maar de wereldwijde uitstraling van de Champions League biedt nieuwe mogelijkheden. We zoeken bedrijven die belangstelling hebben voor dat soort wedstrijden.”

Eén van de gegadigden is MediaCom, een mediacommunicatiebedrijf met 111 vestigingen in 89 landen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>