Lens: ‘Dit jaar moet het gaan gebeuren’

By
Updated: juli 1, 2009
Lens: 'Dit jaar moet het gaan gebeuren'

Na verhuurd te zijn aan NEC had Lens grote verwachtingen van vorig seizoen. Helaas verliep het niet helemaal volgens plan want de aanvaller brak tot twe keer toe zijn middenvoetsbeentje.

“Ik ben nu al verder dan afgelopen seizoen. Ik hoop tijdens de voorbereiding fit te blijven zodat ik deze volledig mee kan maken. Het gaat nu in elk geval al een stuk beter dan vorig jaar. Het voelt goed. Ik heb geen pijn meer,” aldus Lens.

“Ik had de pech dat, toen ik weer fit was, het elftal uitstekend draaide. El Hamdaoui en Dembele werden natuurlijk niet zomaar gepasseerd.”

Lens is erg tevreden over de nieuwe coach Ronald Koeman. “Je merkt dat hij veel ervaring heeft. Zoals besproken is houdt de trainer in de eerste weken een beetje afstand. Hij is voornamelijk aan het observeren.”

De snelle spits is zelf van mening dat Koeman hem goed kan gebruiken in de selectie. “Ik heb laten zien dat ik zowel rechts, links als centraal uit de voeten kan in de aanval. Tegen AFC’34 stond ik in de spits. Het was even wennen, maar ik denk dat ik wel een redelijke wedstrijd gespeeld heb.”

Lens geniet veel vertrouwen van de technische staf van AZ. “AZ heeft me te kennen gegeven dat ze me niet willen laten gaan. Maar daarbij werd ook gezegd dat het dit jaar wel moet gaan gebeuren.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>