Martens: ‘Ik zit hier voorlopig wel goed’

By
Updated: juni 29, 2009
Martens: 'Ik zit hier voorlopig wel goed'

Martens wil graag doorgroeien met AZ en heeft dan ook nog geen behoefte aan een transfer. De Belgische middenvelder heeft het naar zijn zin en wil dan ook erg graag zijn contract verlengen. AZ heeft al aangegeven zijn contract te willen verlengen tot medio 2014.

“De club wil doorgroeien en ik heb het hier heel erg naar m’n zin, dus het zou voor alle partijen mooi zijn als ik langer blijf. Als je ergens goed zit, hoef je niet te veranderen. Ik ben niet op zoek naar een transfer, ben ook nog niet uitgeleerd in Nederland. Ik zit hier voorlopig wel goed,” aldus Martens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>