Koeman geeft overbodige drietal ultimatum

By
Updated: juni 29, 2009
Koeman geeft overbodige drietal ultimatum

Vandaag hebben Agustien, Waterman en Koenders te horen gekregen van de coach dat ze snel op zoek moeten naar een nieuwe club. Volgens de oefenmeester zijn deze spelers overbodig en doen ze er goed aan om een andere club te vinden.

“Ze krijgen drie dagen de tijd om een andere club te vinden. Lukt dat niet, dan moet de clubleiding van AZ een oplossing verzinnen. Dat is aan AZ, maar de speler komen in elk geval niet meer terug bij de selectie,” aldus Koeman.

De spelers wilden in eerste instnatie nog vechten voor een plek bij de selectie, maar door de duidelijke taal van Koeman is er geen toekomst meer voor de spelers bij AZ.

Zijn jullie het eens met de mening van Koeman? Reageren kan hieronder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>