Speler van het jaar: AZ – PSV

By
Updated: september 29, 2013

Wie vond jij de beste AZ speler tegen PSV? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

8 Comments

 1. Jeroen

  29 september 2013 at 08:28

  Tja nu is het ook moeilijk kiezen 😉 Gouweleeuw speelde fantastisch achterin. Lijkt wel alsof hij wat meer rust heeft nu Viergever naast hem speelt.Aron Johannsson maakte een fantastische treffer en speelde soms over het hele veld. Ik zag hem geregeld mee verdedigen. Prachtige speller!!! Toch gaat deze week mijn stem uit naar Ortiz. Wat een rust op het middenveld met hem! Hij was een stofzuiger en ging veel duels aan. PSV wist daar niet mee om te gaan.

 2. oma

  29 september 2013 at 09:06

  mijn stem gaat naar ortiz,hij heeft de vriend van mijn zoon woonwagenpower volledig zoek gespeeld.
  ook grote bewondering voor Haps,een verademing op links,sorry dat ik het schrijf maar Gorter mag van mijn geblesseerd blijven.

  • woonwagenpower

   29 september 2013 at 09:10

   Hoi lieve Oma, ik sluit mij hier helemaal bij aan.

 3. AZformallyknownasAZ

  29 september 2013 at 10:29

  Voor de rust en uitstraling, degelijkheid , altijd aanspeelbaar zijn, op de goede plaats staan, passen naar de juiste kleur gaat mijn stem uit naar Ortiz.

  Eervolle vermelding is er voor onze superspits Johansson. Wat een magnifiek doelpunt.

 4. Edward Neering

  29 september 2013 at 11:20

  Oritiz zonder twijfel, ik vond hem al geweldig spelen in de uitwedstrijd tegen Heerenveen vorig seizoen in maart/april. Nooit begrepen waarom hij daarna nooit kansen heeft gekregen. Drie keer beter dan Elm.

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  29 september 2013 at 12:40

  Wauw, wat een eerherstel voor Celso Ortiz. Dat doet me goed. Viva Paraguay! 🙂

 6. Gerrit Vooijs

  29 september 2013 at 13:50

  Ortiz en Gudelj heersten op het middenveld. Hierdoor kwam Martens aan het voetballen en dus AZ. Haps viel fantastisch in, Gouweleeuw en Viergever die beurtelings ten aanval trokken, teveel goede spelers vandaag.
  Had Gudelj de 3-1 gemaakt was hij de moth geweest, maar vooruit Ortiz 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *