PSV maakt zich nog geen zorgen over vorm Maher

By
Updated: september 28, 2013

Adam Maher maakt tot nu toe nog geen onuitwisbare indruk bij PSV. De aanvallende middenvelder was vorig seizoen bij AZ een van de smaakmakers, maar liet die vorm nog niet zien bij zijn nieuwe werkgever. Volgens technisch directeur Marcel Brands gaat dat heus wel goed komen.

“We maken ons totaal geen zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat we de ‘oude’ Maher weer gaan zien. Dat kan niet uitblijven. Daarvoor heeft hij teveel talent”, zo vertelt Brands in gesprek met De Telegraaf.

PSV neemt het zaterdag in Alkmaar op tegen AZ, de oude club van Maher. Daar maakt hoofdscout Barry van Galen zich wél zorgen om de international. “Bij AZ werd Adam belangrijk gemaakt. Maar bij PSV heeft hij zijn stempel nog niet kunnen drukken, terwijl andere jongens het wel gelijk goed doen”, aldus Van Galen. Bron: Soccernews.nl

6 Comments

 1. woonwagenpower

  28 september 2013 at 13:00

  Bij ons mooie AZ, was Adam een van de steunpilaren, nu is hij bij die lampenkappen
  een nummertje. Misschien dacht Adam dat hij daar ook de lijnen mocht uitzetten, maar een vergissing is menselijk.

 2. De echte supporter

  28 september 2013 at 15:16

  Hij wilde een stap omhoog. Dat klopt ban veld naar trinune haha

  • Jeroen

   29 september 2013 at 08:41

   hahaha daar lijkt het inderdaad wel op ja

 3. Keps

  28 september 2013 at 15:42

  Ik denk iedereen een beetje moet oppassen met zich kritisch uitlaten over Maher. Zul je net zien dat hij vanavond tegen AZ de wedstrijd van zijn leven speelt, het zou niet de eerste keer zijn dat zoiets gebeurt.

 4. Jeroen

  29 september 2013 at 08:41

  http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=197457

  Ik weet het zeker. Zodra Maher thuis is bij papa en mama verruilt hij zijn PSV shirt voor zijn AZ pyjama en droomt hij weer om bij AZ te spelen…. Wat heb je daar te zoeken Maher? Ik heb deze transfer nooit begrepen.

 5. oldfan

  29 september 2013 at 11:01

  Bij AZ was Maher ook niet constant. Dan kon ik me ergeren aan die slechte passes en risicoloze spel. In andere wedstrijden maakte hij mooie doelpunten. Zijn beste tijd was toen Rasmus Elm nog bij AZ voetbalde. Zijn motivatie was vorig jaar ver te zoeken want hij was AZ ontgroeid volgens hem zelf en anderen. Als je bij AZ al niet wekelijks presteert ondanks zijn kwaliteiten dan valt dat bij PSV extra op omdat je daar elke wedstrijd er vol voor moet gaan. Barry heeft gelijk als hij zegt dat hij zich zorgen maakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *