Donk vertrekt naar Club Brugge

By
Updated: juni 26, 2009
Donk vertrekt naar Club Brugge

Donk heeft toch water bij de wijn gedaan. In eerste instantie ketste een transfer naar Club Brugge af vanwege zijn hoge looneisen. Koster had toen aangegeven niet verder te willen gaan met onderhandelen. Donk zal zijn looneisen wel hebben aangepast, want donderdag is hij medisch gekeurd en vandaag zal hij zijn transfer afronden.

Vorig seizoen kwam Donk op huurbasis uit voor het Engelse West Bromwich Albion, waarmee hij degradeerde uit de Premier League. Hij keerde terug naar AZ, maar van te voren wist hij dat zijn kansen op speelminuten niet groot waren.

In de wandelgangen werd Donk ook nog in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord, maar concreet werd de interesse van de Rotterdammers niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *