Verbeek baalt van verlenging: ‘In de tweede helft vielen we terug’

By
Updated: september 26, 2013

Gertjan Verbeek vindt het jammer dat zijn team woensdagavond pas na verlenging wist te winnen van Sparta Rotterdam (4-1 winst). De trainer van AZ is van mening dat zijn team al na negentig minuten had moeten winnen.

“Het was nu 4-1 na verlenging. Ik vond dat wij na negentig minuten al met 4-1 voor hadden moeten staan”, zo liet Verbeek weten in gesprek met RTV Noord-Holland. “We hadden de mogelijkheden die we hadden moeten maken.”

De oefenmeester zag zijn team voornamelijk in de tweede helft terugzakken. “In de tweede helft vielen we terug. Zaten we in een wat mindere fase”, vervolgde Verbeek, die bijzonder blij was met een van de doelpunten van Aron Jóhannsson. “Gelukkig scoorde hij vroeg in de verlenging.” Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Keps

  26 september 2013 at 15:27

  Snap niet dat sommige (zogenaamde)AZ supporters Verbeek op marktplaats hebben aangeboden. Verbeek heeft gewoon vaak gelijk en is correct. AZ mag blij zijn met een trainer als Gert-Jan.

  Maar ach: Louies en Co moesten volgens sommigen ook snel weg.

  Ga er zelf eens staan X3???????

 2. Jay

  26 september 2013 at 16:45

  Zoals valt te lezen in de reacties van de spelers hadden ze echt wel de intentie om goed te voetballen en het ligt dan idd niet aan Verbeek als dat niet goed lukt. Misschien overschatten we wel de kwaliteit van de spelers en zit er niet veel meer in.

  Overigens zijn de supporters die kritiek hebben op Verbeek ook echt AZ supporters hoor. We willen allemaal het beste met onze club, alleen denken we er anders over hoe dat te bereiken.

  En tot slot, ik zou er graag zelf gaan staan. Prachtige baan!

  • Keps

   28 september 2013 at 01:13

   Nice comment Jay. Wat het trainersschap betreft. Be my guest 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *