AZ heeft niks in te brengen tegen NAC: 3-0

By
Updated: september 22, 2013

AZ verliest opnieuw in de Eredivisie. Waar afgelopen donderdag nog een Europese wedstrijd werd gewonnen, moest AZ vandaag weer een verlies incasseren. In Breda werd kansloos verloren met 3-0.

Later meer…

17 Comments

 1. Roan

  22 september 2013 at 16:26

  Wat een verschrikkelijke wedstrijd om naar te kijken. Ik zeg niet dat het aan verbeek ligt maar ik zie bij de spelers geen plezier belving enthousistme en de wil om te winnen meer terug en weer die 3 controleurs volgende wedsrrijd streep door de selectie.
  De winter. Johansson gouweleeuw wuytens viergever gudelj overtoom martens beerens johannsson berghuis. Met die spelers krijg je weer voetbal in je elftal

  • oma

   22 september 2013 at 16:43

   ben ik niet met je eens.
   dat is al weken elm.

 2. Mickey

  22 september 2013 at 16:37

  Ik zal voor altijd AZ blijven steunen in voor en tegen spoed maar kom op zeg wat is er met de mentaliteit? Als je gewoon zo speelt tegen een laagvlieger. Je kan 3 keer in de top 3 komen dan verlies je eerst van Utrrecht daarna gelijk tegen Vitesse en dan kan je vandaag weer in de top meestrijden maar dan laat je het weer liggen kom op zeg. Laat is zien dat je voor de top gaat en een beetje vuur in het spel niet de hele tijd tikjes terug. Ik hoop dat er weer vuur in komt en aanvallend spel.

 3. hark

  22 september 2013 at 16:39

  Gudelj slechtste speler bij AZ..Had veel eerder gewisseld moeten worden.

 4. AZ4Altijd

  22 september 2013 at 16:43

  Het ligt wel aan de trainer. Hij moet die lamlendige wijven motiveren. Dus van mij heeft mag Verbeek OPZOUTEN. Moet een normaal mens op zn werk doen. 1,5 jaar niet presteren. Bij elke andere club had Verbeek al ontslagen geweest. Maja. We zeiken wel hier op internet, maar komende thuiswedstrijd zitten we gewoon als makke schaapjes op de tribune. NIEMAND DIE OOK MAAR WAT DOET. Witte Zakdoekjes, Spandoeken waarop wij onze onvrede tonen over dit beleid. Dat MOET gebeuren.

  Het komt wel goed geloof ik niet meer in. Het komt al 1,5 jaar niet goed.

  • woonwagenpower

   23 september 2013 at 08:28

   Het ligt NIET aan de trainer.
   Hij heeft in het verleden wel bewezen, dat hij verstand van het spelletje heeft, en ook succesvol is geweest. Nogmaals ieder jaar een andere selectie, ieder jaar je beste spelers kwijtraken, daar is geen trainer bij gebaat.Ook Gert-Jan niet. Ik zie ook liever aanvallend en spectaculair voetbal. Dan noem je, je helden wijven, nee dat werkt motiverend?
   Je zegt dat bij elke club, Gert-Jan al ontslag had gehad, nou ben ik blij, dat AZ een rustige stabiele werkgever is.
   Dan zoek je steun van zoals jij het noemt, makke schaapjes.(leuk voor supporters)
   Ik zou dan zelf een onderhoud aanvragen met Gert-jan, en er onder het genot van een kop koffie over praten. Dan heb je het ook nog over een normaal mens. blijkbaar zijn er in jou beleving mensen die je in verschillende gradaties kunt indelen. Bij mij is ieder mens gelijk. En dan wil je ook nog vertellen wat MOET gebeuren.
   Nou zijn er heel weinig mensen , die een ander hoeven te vertellen wat MOET gebeuren.

 5. i.pjotr3

  22 september 2013 at 16:52

  22 selectiespelers en daarvan stel je de 10 meest vermoeide spelers op!
  Maar aan de trainer coach ligt het niet. Die doet het geweldig.

 6. AZformallyknownasAZ

  22 september 2013 at 16:53

  Onvoorstelbaar voorspelbaar. Ik hoop niet dat we het rijtje uitslagen na Europese wedstrijden zo kunnen invullen. Want dat zijn dan 6×3=18 verliespunten. Lijkt mij dat je toch beter de breedte van je selectie moet gaan gebruiken. Als spelers vermoeid zijn geef ze dan rust en stel spelers op die er wel voor willen gaan. AZ is niet te porren voor positieve kansen. Als ze deze wedstrijd hadden gewonnen zouden ze bovenin op de ranglijst staan. Maar ja dat was ook al eerder dit seizoen het geval Hoe zit met het de zogenaamde fitheid waar Verbeek zo veel waarde aan hecht.? Trainen op felheid en verbetenheid en het aanstellen van een mental coach is misschien ook een Idee. Succesbeleving werkt dus slechts maar af en toe. Bah ik word hier depressief van

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   22 september 2013 at 19:13

   De teleurstellingsbeleving heeft al lange tijd de overhand en slaat over op de fans. Zelfs die ver weg zitten zoals ik.
   Albert Einstein quote: Insanity, doing the same thing over and over again and expecting different results. Krankzinnigheid, telkens hetzelfde doen en verschillende resultaten verwachten. Geloof dat die quote wel op Gertjan Verbeek van toepassing is onderhand…

 7. Niels

  22 september 2013 at 18:27

  Ik snap de emotie in alle commentaren, maar het is helaas niet zo dat we met kop en schouders boven ploegen als NAC uitstijgen. Overigens geldt dit ook voor Ajax, apSV en Feijenoord. Helaas is dat de realiteit. Ik denk niet dat een andere trainer de oplossing is.

 8. Niels

  22 september 2013 at 18:29

  Dat Elm niet veel toegeeft, ben ik het mee eens. Had hij niet, na een van de weinige goede AZ aanvallen de 0-1 moeten maken? Bijna niet te missen, maar toch ruim voorlangs. Dat is helaas een terugkerend probleem.

 9. Niels

  22 september 2013 at 18:31

  Niet veel toevoegt natuurlijk……

 10. AZformallyknownasAZ

  22 september 2013 at 18:40

  Voetbaltechnisch is AZ een betere ploeg dan NAC. Maar als je het niet op kunt brengen om je in te zetten sta je al met 1-0 achter. En dan was het vandaag qua wedstrijdmentaliteit zo beroerd dat het zelfs 3-0 wordt. Geef fitte spelers de ruimte in dit soort wedstrijden. En laten we het over onze talentvolle jongeren maar niet meer hebben. Die zien ze bij AZ toch niet staan.

 11. Geert

  22 september 2013 at 19:41

  NAC is toch onze angstgegner, dus ik vind dit niet verrassend. Gudelj speelde zo slecht niet als hier wordt gezegd. De goals begonnen alle 3 met een persoonlijke fout vanbeen AZ speler. Maar wat me toch het meest dwars zit, is het feit dat we met 3 controleur op het middenveld spelen. Er zit geen voetbal in de ploeg en het spel is daarom niet om aan te zien…

 12. AZformallyknownasAZ

  22 september 2013 at 20:14

  Naast het problematische middenveld is ook het ontbreken van vechtlust en een goede wedstrijdmentaliteit een euvel waardoor AZ punten verspeelt. En nogmaals als je vooraf al weet dat je team doodmoe is stel dan fitte spelers op. AZ bestaat toch niet alleen uit de basiself.

 13. woonwagenpower

  23 september 2013 at 06:50

  Teleurstellend, ZEKER!
  Verloren door achter de feiten aan lopen, tweede bal 9 van de 10 keer voor nac.
  Inzet, werklust, ijver, dat ontbrak ook nog vandaag,
  Jammer dat ik het moet zeggen, maar met Elm, wordt het elftal afgeremd.
  Gewoon te traag met balbehandeling, geen snelheid in zijn loop vermogen.
  Verder gaat het met andere clubs ook met ups and down’s’.
  Dus laten we niet in paniek raken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *