Aanwinst Babalj weken niet inzetbaar

By
Updated: september 20, 2013

AZ is zijn Australische spits Eli Babalj 4 tot 6 weken kwijt vanwege een sporthernia. Daar wordt hij volgende week aan geopereerd, zo meldde AZ vrijdag op de website. De nieuwe aanwinst kwam deze zomer over van Melbourne Heart, maar speelde nog geen minuut in de hoofdmacht. Bron: Telegraaf.nl

5 Comments

 1. oma

  21 september 2013 at 08:01

  volgend seizoen dan maar.

 2. AZ4Altijd

  21 september 2013 at 11:13

  Was weer geen Aanwinst. Heb je niets aan. AZ heeft er altijd een handje van zulke spelers aan te trekken.

  • i.pjotr3

   21 september 2013 at 11:24

   Hij moet eerst de kans krijgen om zich te bewijzen, een aanwinst ben je pas als je het hebt laten zien in een competitiewedstrijd. Maar of hij dit seizoen de kans krijgt bij GJ, ik betwijfel het.

   • Jeroen

    21 september 2013 at 11:38

    Babalj is sowieso pas voor volgend seizoen gehaald. Hij zou eerst de kans krijgen om aan het niveau te wennen. Daarnaast snap ik niet dat we zo negatief zijn. Een blessure van 4 tot 6 weken is nou niet dusdanig ernstig dat we niks meer aan hem hebben dit seizoen. Betekent gewoon dat hij vanaf November weer kan spelen.

    • Gerrit Vooijs

     21 september 2013 at 13:24

     Precies, al die negativiteit levert nul komma nul op. Babelj moet wennen aan het trainingsniveau en moet hier acclimatiseren. Komt wel goed uiteindelijk.
     Als AZ ipunten blijft pakken groeit bij iedereen het vertrouwen en kan Verbeek langzaam aan meer voetbal van zijn ploeg gaan vragen.

     Nu is het eerst resultaat voetbal en later de franje.
     Een goed begin, qua resultaat dan he, is het halve werk 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *