Dembele: ‘Goede kans dat ik blijf’

By
Updated: juni 23, 2009
Dembele: 'Goede kans dat ik blijf'

Al maanden waait er een onophoudelijke geruchtenstroom rond AZ-speler Moussa Dembélé. De spits wordt er zelf niet warm of koud van en zei maandag zelfs dat er een goede kans is dat hij in Alkmaar blijft.

Dembélé sloot maandagochtend, samen met de overige Belgen, aan bij de selectie van de nieuwbakken coach Ronald Koeman. De 21-jarige aanvaller staat veelvuldig in de belangstelling van grote Europese clubs (AC Milan, Chelsea, Juventus en Valencia zijn slechts een kleine greep), maar tot een transfer kwam het tot dusver niet.

Ondanks hele rijen clubs schat Dembélé een vertrek niet eens zo hoog in. “Er is een goede kans dat ik blijf”, liet hij optekenen door het Noordhollands Dagblad. Voor de rest blijft zijn standpunt bij het oude. Als er een club komt waar Dembélé een goed gevoel bij heeft, en die met AZ tot een vergelijk komt, dan is het mogelijk dat hij vertrekt.

De Belgisch international werd vorig seizoen door Louis van Gaal lang niet altijd als spits gebruikt. Vooral na zijn blessure stond Dembélé vaak aan de rechterkant van het middenveld. Een vaste positie gaat hij bij Koeman niet claimen. “Ik weet nog niet wat de plannen van de trainer zijn, want ik heb nog niet met hem gesproken”, zegt hij. “Maar ik zal geen bepaalde positie eisen. Ik speel waar de trainer mij nodig heeft en waar hij vindt dat het het beste is.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>