AZ laat blessure Babalj nader onderzoeken

By
Updated: september 18, 2013

AZ heeft besloten om de blessure van Eli Babalj nader te gaan onderzoeken. De aanvaller heeft al langere tijd last van zijn lies en buik, maar wat er precies aan de hand is, weet de clubleiding van de Alkmaarders nog niet.

“Lies, buik, het zit in die hele regio eigenlijk”, legde Gertjan Verbeek, de trainer van AZ, uit in Voetbal International. “En het verdwijnt maar niet, dus hij wordt deze week nu eerst verder onderzocht. Want er is kennelijk toch iets met hem aan de hand. Bron: Soccernews.nl

10 Comments

 1. AZ4Altijd

  18 september 2013 at 15:24

  Zeer nuttige aankoop. AZ is sterk in het aantrekken van blessure gevoelige spelers. Porseleine spelertjes.

  • woonwagenpower

   19 september 2013 at 06:49

   Rare opmerking, raakt kant nog wal.

 2. oldfan

  19 september 2013 at 08:04

  Ben benieuwd naar deze speler want hij zal gerust wel wat kunnen.

 3. Gerrit Vooijs

  19 september 2013 at 08:43

  Het is idd opvallend dat eerst Aron, Avdic en nu ook Babelj lange tijd nodig hebben voordat zij fit worden bij AZ.
  Gouweleeuw, Gudelj en Wuytens zijn echter wel direct inzetbaar dus kunnen daar geen conclusies uit getrokken worden.

  Laten we maar hopen dat zowel Avdic als Babelj net zo waardevol worden als Aron. Dan komt het toch nog helemaal goed 🙂

 4. Oud

  19 september 2013 at 09:37

  Jammer dat Verbeek wel een prima voorspelling kon doen over de fitheid van Sigthorsson bij Ajax, maar niet over de eigen aankoop.

  • Dedie

   19 september 2013 at 10:48

   Wat is dat nou voor een redenering. Sigthorsson heeft al jaren gespeeld bij AZ; natuurlijk als coach kent Verbeek de conditionele toestand van Sigthorsson. Aron en Avdic waren al geblesseerd toen AZ deze spelers haalden. En Verbeek heeft al een prognose gegeven op de herstel periodes van deze twee spelers en die kloppen. Babalj was conditioneel niet 100% fit toen hij kwam. Hij is net gekomen en Verbeek kende hem alleen op video beelden, dus hoe kan hij nou van vooraf weten over de blessures van Babalj? Daarom is het juist verstandig dat Babalj nu nader wordt onderzocht. Bovendien is Verbeek de trainer; niet de medische staf.

 5. Oud

  19 september 2013 at 16:13

  Fout, Verbeek is trainer, terreinbeheerder en medische staf als je op zijn handelen af moet gaan. Maar het is heel geruststellend dat hij niets over Babalj kon weten omdat hij alleen maar een video van hem had gezien. Dat geeft de burger moed en maakt jouw redenering inderdaad veel sterker.

  • oma

   19 september 2013 at 17:09

   hij heet toch geen van gaal?
   hij heet toch verbeek.

  • Dedie

   19 september 2013 at 18:01

   Ik zeg het nog een keer, hoe kan Verbeek nu van te voren weten over de pijntjes van Babalj? Babalj kwam, werd medisch gekeurd en speelde zelfs wedstrijden. Verbeek is de trainer, hij is niet de medische staf.

  • Dedie

   19 september 2013 at 18:05

   Je vergelijkt de situatie van Babalj met Sigrthorsson. Dat is toch belachelijk? Sigthorsson zat al heel lang bij AZ, dus weet Verbeek en ook de medische staf en clubleiding over zijn contionele toestand. Babalj komt net, is medisch gekeurd en speelde zelfs wedstrijden voor AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *