Speler van het jaar: AZ – Go Ahead Eagles

By
Updated: september 15, 2013

Wie vond jij de beste AZ speler tegen Go Ahead Eagles? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

10 Comments

 1. Jeroen

  15 september 2013 at 18:34

  Deze week krijgt Aron Johannsson mijn stem. Hij was continue aan het rennen en zorgen voor deiging. Hij had ook nog een mooie voorzet voor Elm die hem helaas naast schoot. Echt een topspits voor AZ!!!

 2. JeroenH

  15 september 2013 at 18:38

  Ik vond hem inderdaad wel ok maar ik denk dat Wuytens mijn stem krijgt omdat hij een aantal keer op het goede moment ingreep en meerdere keren de angel uit de aanval gehaald heeft.
  Hij kwam redelijk veel mee op en was de (gevaarlijk) spits van Go Ahead de baas.

 3. AZformallyknownasAZ

  15 september 2013 at 19:02

  Voor mij Viergever de man of the match. Speelde een lekkere wedstrijd. Ook in bovenstaande keuzes kan ik mij vinden. AZ groeit.

 4. Jeroen

  15 september 2013 at 19:09

  Gouweleuw speelde ook een erg goede wedstrijd! Over het middenveld was ik minder tevreden. Vooral Elm…. Die is echt lomp! Leuk dat hij een doelpunt maakte, maar hij heeft teveel ballen dom verloren.

 5. Dedie

  15 september 2013 at 20:01

  Voor mij is het tussen Aron en Berghuis. Dus ik kies maar voor Berghuis – altijd aanspeelbaar, stond in de basis van de 2-0 en nog de 3-0 maakte. Goed voor zijn vertrouwen dit.

 6. Gerrit Vooijs

  15 september 2013 at 20:18

  Gouweleeuw heeft mijn stem gekregen. Zoals hij in de eerste helft op eigen helft de bal veroverde en zich goed inschakelde en Johannsson vrij voor de keeper zette, geweldig !

 7. Silver

  15 september 2013 at 23:44

  Voor mij is het Beerens, vandaag constant dreigend alleen ongelukkig in de afwerking

 8. woonwagenpower

  16 september 2013 at 07:20

  Moeilijk deze keer een keus te maken, Elm krijgt me stem niet, wel veel inzet, maar veel te traag, en soms te makkelijk balverlies. Ik geef deze week mijn stem aan Gouweleeuw.

 9. Geert

  16 september 2013 at 10:11

  Er waren veel spelers die het deze week verdiende. Aron Johannsson, Beerens, Wuytens, Gouweleeuw, Viergever en ook Berghuis. Ik vond Aron dan de beste van allemaal, hoewel ik het Beerens ook gun. Hij speelde erg lekker, maar had pech in de afronding. Hij had zomaar 2 keer kunnen scoren gisteren.

 10. VakZer

  17 september 2013 at 00:04

  Viergever krijgt mijn stem. Eerste helft minder gelukkig maar herstelde zich uitstekend. Speelde die rechtsbuiten helemaal uit de wedstrijd. Elm was de minste op het veld. Aan de bal is het helemaal niets. Waarom blijft hij zoveel vertrouwen krijgen?? Waarom niet een wat creatievere middenvelder. We hebben er zat op de bank, zoals Overtoom of Ortiz.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *