Viktor Elm heeft hoge verwachtingen van landgenoot Mattias Johansson

By
Updated: september 4, 2013

Mattias Johansson heeft een uitstekende start gemaakt van het nieuwe seizoen. Hij is nu al berucht om zijn rushes langs de zijlijn en is dan ook moeilijk af te stoppen. Eerder meldde Beerends al dat hij geniet van de samenwerking, maar nu doet ook Viktor Elm zijn boekje open over de jonge verdediger: ‘Hij kan verder komen dan AZ, dat staat voor mij vast.’

‘Hij is altijd sterk, explosief en slim geweest. In een duel weet hij precies wat het juiste moment is om heel kort weg te draaien. In de selectie van AZ is hij ook de snelste speler. Je stopt hem moeilijk af,’ aldus Elm over zijn landgenoot. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

13 Comments

 1. Wesley

  4 september 2013 at 19:15

  Heerlijke voetballer, met heerlijke acties

 2. AZformallyknownasAZ

  4 september 2013 at 21:14

  Ik hoop dat AZ Johansson voor langere tijd aan zich kan binden. Hij is een fantastische voetballer en een voorbeeld qua inzet voor allen. Op zulke spelers moet je zuinig zijn. Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen over Victor Elm. Dat is jammer maar het is niet anders. Dan gaat het bij Elm niet om de inzet die ontbreekt, maar hij komt technisch te kort. Het ziet er altijd wat onbeholpen uit. Helaas hoor. Qua mens is er niks mis met hem, gewoon een sympathieke gast net als zijn broer. Kunnen we niet ruilen?

 3. woonwagenpower

  5 september 2013 at 07:33

  Elm ziet het spelletje wel, is redelijk in de lucht, maar net wat je zegt, het is jammer dat hij ook traag overkomt. maar hij verzet wel een hoop werk.

  • de echte supporter

   5 september 2013 at 08:27

   klopt soms mopper ik echt op hem, maar dan kijk ik weer even goed , dan zie ik hem echt wel een hoop doen voor het team.

 4. Michael

  5 september 2013 at 08:37

  Voor ledig mee eens deze jongen moet een nieuwe contract heefthy zeker verdient

  • i.pjotr3

   5 september 2013 at 21:10

   Elm , duizend in een dozijn speler,
   nieuw contract, neeee aub niet. geef de voorkeur voor jongens uit eigen jeugd, geef ze de kans. Laat ze onbevangen voetballen.
   We gaan een keer op ons bek, Maher werd ook uit nood opgesteld en zie daar, een hoop plezier en geld opgeleverd.
   Helaas hebben we een coach met een andere filosofie

   • Gerrit Vooijs

    5 september 2013 at 21:23

    Eens !
    Ik hoop dat Gertjan de jeugd een echte kans gaat geven zoals bij alle andere clubs in Nederland WEL gebeurt.
    Of wil Gertjan bewust uniek zijn ?

 5. AZformallyknownasAZ

  5 september 2013 at 22:34

  Zo vaak hebben we het al genoemd. Dus daar gaan we nog een keer Gerrit. AZ laat nu eens zien dat je de eigen jeugdopleiding serieus neemt. En hoe doe je dat dan?. Door getalenteerde spelers kansen te geven . Dat lijkt mij toch redelijk eenvoudig. En wat het nog eenvoudiger maakt is het feit dat we deze spelers reeds in huis hebben. Nu nog opstellen dus…………

 6. De echte supporter

  6 september 2013 at 09:41

  allen, dat gaat niet lukken zolang gertjan choach is. jammer voor de talenten en jeugd en de diskwalifikatie van onze jeugdopleiding.
  oplossing: verbeek vervangen

 7. Jay

  6 september 2013 at 11:44

  Zou het misschien ook zo kunnen zijn dat de huidige jeugd (nog) niet goed genoeg is voor het eerste van AZ? Als een jeugd speler er echt bovenuit steekt, dan zal Verbeek die heus wel opstellen. Zoveel krediet mag je hem toch nog wel geven, lijkt me.

  • Jeroen

   6 september 2013 at 12:04

   Inderdaad! Dat verwacht ik ook. Wij willen misschien te graag onze jeugd zien voetballen, maar is dat de oplossing? Als zij er nog niet klaar voor zijn, dan kan dat een groter probleem voor hun ontwikkeling opleveren. Je moet niet te snel een talent in het diepe gooien. Verwacht echt wel dat Verbeek rekening houdt met de jeugd van AZ. Sowieso hebben we Gudmundsson toch op het veld lopen 😛 die heeft lange tijd in de jeugd gezeten.

 8. Mike

  6 september 2013 at 18:44

  Geweldig speler voor Arsenal. Hij is tot nu toe de enigste speler die zijn niveau haalt bij AZ. Ben echt fan van hem dit word echt een grootte. Hij maakt eindelijk zijn verwachtingen waar top speler.

  En daarom twijfel ik nu echt aan Verbeek of hij wel een goeie trainer is, Elke Mongool ziet toch dat hij 1000x beter is dan Marcellis. OF NIET DAN??????????

  • Nelis

   7 september 2013 at 14:53

   Misschien heeft ie het nu pas laten zien? Maar ik verwacht dat Marcellis in de winterstop aan een andere club wordt verkocht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *