Beerens erg blij met samenwerking Mattias Johansson

By
Updated: september 2, 2013

Het zal voor Marcellis moeilijker en moeilijker worden om zijn basisplek terug te krijgen bij AZ. De verdediger wordt vervangen door Mattias Johansson, en die doet dat meer dan uitstekend. Zelfs Beerens heeft zich uitgesproken over zijn samenwerking met de snelle verdediger. “Door Mattias hoeft niet alle snelheid van mij te komen. Hij is sneller dan ik. Het is lekker dat je er met z’n tweeën overheen kan klappen. Je ziet dat Mattias steeds meer vertrouwen krijgt en heeft. Die 1-0 schoot hij met links prachtig binnen.” bron foto: Voetbalprimeur.nl

10 Comments

 1. i.pjotr3

  2 september 2013 at 21:16

  Niet zo gek……….gebeurd er tenminste wat aan die rechtekant. Effectiviteit van Royke is dramatisch. Maarja zolang hij geen concurrent heeft, mag hij slapend aan die rechterflank blijven staan…of zoals GJ het zegt, het moet stabieler worden. Stabiel nix blijft NIX

 2. AZ4Altijd

  2 september 2013 at 21:38

  Ja Stabiel wordt het wel. Namelijk Stabiel WAARDELOOS. Spandoeken maken mannen. Zou ik zeggen.

 3. AZformallyknownasAZ

  2 september 2013 at 21:50

  Beerens speelde gisteren een uitstekende partij. Stak er zeer veel energie en behoorde met Johanson en Gudelje tot de beste van AZ. Juist de wisselwerking met Johanson levert ook op voor Beerens. Daarin groeit Beerens want ook tegen de Grieken was hij belangrijk. Vorig jaar ontbrak deze mentaliteit bij AZ. Als zijn werklust gaat overslaan naar de andere spelers krijgen we vanzelf meer stabiliteit. Bij AZ behoeft de mentale component verbetering. Borst vooruit en niet zo snel de koppies laten hangen. Wie niet meedoet of uit vorm is vervangen. De breedte van je selectie benutten. Etc ik heb dit al meerdere malen benoemd. Vorm krijg je ook door spelers die in vorm zijn bij elkaar te zeten. Je mag best een af en toe een basisspeler laten schrikken door deze te vervangen of te wisselen. Voor een basisplaats moet je blijven vechten, want het is geen verworven recht.

  • Gerrit Vooijs

   3 september 2013 at 08:13

   Eens !
   Henriksen en Elm schreeuwen om een wissel.
   Overigens zijn Beerens en Elm niet de slimsten in meeverdedigen. Meerdere keren zetten beide druk door naast hun tegenstander te gaan lopen. Die draaide de andere kant op en was weg omdat beide vervolgens hun man lieten lopen. Hierdoor ontstonden er overtal situaties waardoor er met veel kunst en vliegwerk ter nauwernood schade kon worden voorkomen.
   Dus Beerens steekt er wel energie in maar daar moet hij veel beter mee om gaan. Dat zijn dingen die Gertjan ook moet hebben gezien en waar hij dus aan moet werken.
   Elm is echt te traag en heeft vooral waarde in de 16m maar daar komt hij te laat.

   • de echte supporter

    3 september 2013 at 13:54

    helemaal mee eens

 4. Oud

  3 september 2013 at 17:24

  Ik snap het eeuwige afgeven op Beerens niet zo erg. Natuurlijk kan het rendement altijd beter, maar dit jaar komen de voorzetten met enige regelmaat wèl aan. Bovendien is Beerens met Martens de enige AZ-er die uit het niets een kans kan creëren, en nu er zoveel over aantrekkelijk voetbal gepraat wordt: als Beerens de bal krijgt ga ik er altijd even extra voor zitten. Laten we op onze aantrekkelijke spelers een beetje zuinig zijn!

  • Jeroen

   3 september 2013 at 20:04

   Vorig jaar speelde hij niet goed, maar ik vind hem dit seizoen sterk begonnen. Heeft snelheid en er is altijd wel dreiging. Zijn rendament moet omhoog, maar gezien de rest van het elftal, denk ik dat hij wel tot de betere behoort. Dus inderdaad… het is niet helemaal terecht dat hij zo wordt afgekraakt.

 5. NHN

  3 september 2013 at 22:23

  Mee eens, ik vindt absoluut dat zijn rendement omhoog moet, en dat hij nog steeds aan zijn voorzetten moet werken. Maar het is wel iemand die iets kan forceren met een actie. En ook vorig jaar had hij goede partijen (afgewisseld met partijen waar hij volledig onzichtbaar was, dat dan wel). Maar dat hij altijd afgekraakt wordt ben ik het ook niet eens.

 6. woonwagenpower

  4 september 2013 at 07:00

  Roy Beerens, heeft een nadeel, de meeste tegenstanders kennen zijn kwaliteiten, en als Roy in bal bezit komt, staat er tegenwoordig direct dubbele dekking om hem af te stoppen.
  Wat wel ruimte maakt voor medespelers, als Roy die kan bereiken.

 7. Martje

  4 september 2013 at 14:34

  Ik zie een duo poulsen-holman opbloeien aan de rechterkant. Dat wordt genieten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *