Pocognoli verlengt contract tot 2014

By
Updated: juni 19, 2009
Pocognoli velengd contract tot 2014

Sébastien Pocognoli heeft zijn contract bij AZ verlengd tot en met 30 juni 2014. De huidige overeenkomst tussen AZ en de 21-jarige Belgisch international liep tot 30 juni 2012.

Pocognoli kwam twee seizoenen geleden over van Racing Genk, waar hij vier seizoenen onder contract stond. In twee jaargangen AZ kwam de linksback tot 55 officiële wedstrijden waarin hij vijfmaal doel trof.

Directeur Voetbalzaken Marcel Brands: “Sébastien Pocognoli is de afgelopen twee seizoenen uitgegroeid tot een vast waarde van AZ. We zijn blij dat hij in navolging van andere belangrijke spelers als Sergio Romero, Héctor Moreno, Niklas Moisander en Stijn Schaars ook zijn contract heeft verlengd.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>