Europese topclubs azen op AZ target Markus Berg

By
Updated: juni 19, 2009
Europese topclubs azen op AZ target Markus Berg

Naast AZ en Ajax azen Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United op de jonge Zweed Markus Berg.

De drie goals voor Jong Zweden tegen de beloftes van Wit-Rusland hebben de spits van FC Groningen een topnotering opgeleverd in de scoutingsboekjes van grote Europese clubs. FotbollsExpressen meldt dat Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United interesse hebben. El Mediterraneo meldt dat Villareal de verrichtingen van de Zweed nauwgezet volgt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>