Van Gaal heeft El Hamdaoui niet veranderd

By
Updated: juni 18, 2009
Van Gaal heeft El Hamdaoui niet veranderd

Van Gaal zou El Hamdaoui veranderd hebben. Althans dat zeggen veel mensen nadat de AZ spits afgelopen seizoen 23 doelpunten heeft gemaakt. Van Gaal is het daar niet mee eens. “Ik heb El Hamdaoui juist niet veranderd, wel zijn omgeving,” aldus Van Gaal.

“We hebben ervoor gezorgd dat zijn medespelers El Hamdaoui zijn gaan accepteren zoals hij is. Die jongen heeft een aantal negatieve aspecten, maar hij bezit ook bepaalde kwaliteiten die de teamprestatie op een hoger niveau brengen. De kunst is om zo iemand zijn gang te laten gaan, terwijl anderen accepteren dat hij is wie hij is.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>