Update: 12 miljoen te weinig voor Dembele

By
Updated: juni 17, 2009
12 miljoen te weinig voor Dembele

Genoa heeft een bod uitgebracht van twaalf miljoen euro op Dembélé. Naast dit bedrag zou AZ ook nog een percentage van de doorverkoop krijgen.

Update 17/06

Directeur voetbalzaken Marcel Brands geeft in gesprek met Voetbal International aan dat Genoa een bod heeft gedaan. “Maar het ging niet om serieuze bedragen.” De Italianen zijn tot nu toe de enige club met serieuze interesse. “Behalve Genoa is niemand concreet geweest en dat vind ik helemaal niet erg.”

AZ heeft aangegeven dat ze niet akkoord gaan met dit bedrag. Ze willen in eerste instantie 20 miljoen euro ontvangen voor de jonge Belg. AZ wacht nu of Chelsea, Sevilla of Tottenham met een beter bod komt.

Wie vond jij de beste aanvaller van AZ afgelopen seizoen? Stem nu op de poll die je terug kunt vinden op de homepagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *