Marcellis maakt rentree bij beloftenteam AZ

By
Updated: augustus 27, 2013

Dirk Marcellis is maandagavond na een periode van blessureleed teruggekeerd tussen de lijnen. Met het beloftenteam van AZ kwam de verdediger een helft in actie tegen Jong RKC Waalwijk (4-1 zege).

“Het was even wennen vandaag, het is toch anders dan een training”, vertelt de oud-PSV’er op de website van de Alkmaarse club. “Desondanks was het absoluut fijn om weer te spelen. De afgelopen weken heb ik pijnvrij kunnen trainen, maar een wedstrijd is anders. Morgenochtend moeten we maar kijken hoe mijn lichaam reageert. De wedstrijd vandaag was overigens goed, vanaf de 1-0 hebben wij constant de controle gehad.”

Willie Overtoom kwam eveneens in actie voor Jong AZ. Hij bracht de ploeg van Dennis Haar op voorsprong door een schitterend schot te lanceren vanaf een meter of 25. Ridgeciano Haps, Eli Babalj en Thom Haye namen de andere treffers voor de rekening. Jean-David Beauguel scoorde tegen. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  27 augustus 2013 at 09:12

  Dat is mooi voor Marcellis, maar ik denk dat hij zijn plek kwijt is aan Mattias. Daarnaast zal Marcellis ons zeer waarschijnlijk aan het eind van dit seizoen verlaten…. Dus laat Mattias maar lekker staan. Dat is de toekomst.

  • Dedie

   27 augustus 2013 at 12:53

   Dat is wel goed dat Marcellis op de weg terug is. Mattias heeft concurrentie nodig. Ze kunnen elkaar prikkelen tot een hoger niveau.

 2. Niels

  27 augustus 2013 at 10:48

  Toch een goal van Eli Babalj…..

 3. Jay

  27 augustus 2013 at 11:33

  Babalj lijkt me toch een goede speler om in de laatst 10 minuten nog een goal af te dwingen. Aangezien we door de blessure van Avdic geen tweede echte spits hebben, zou ik hem altijd meenemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *