Speler van het jaar: FC Utrecht – AZ

By
Updated: augustus 25, 2013

Wie vond jij de beste AZ speler tegen FC Utrecht? Breng nu je stem uit (rechts onder reclameblokken)

8 Comments

 1. Jeroen

  25 augustus 2013 at 19:26

  Moeilijk voor deze week… Viergever sowieso niet. Wat speelde hij weer slecht. Denk dat mijn stem deze week naar Gudelj gaat. Die durfde in ieder geval nog een duel aan te gaan. Voor de rest heb ik weinig pluspunten gezien deze week 🙁

  • Dedie

   25 augustus 2013 at 19:43

   Gudelj was ook niet scherp vandaag – te veel slechte passes en domme overtredingen. Niemand was scherp vandaag behalve misschien Esteban.

 2. Dedie

  25 augustus 2013 at 19:42

  Deze keer kies ik Esteban. Hij was de enige die AZ hield van te grote afstraffing met zijn vele reddingen.

 3. oma

  25 augustus 2013 at 20:39

  ze waren zo slecht dat ik sla deze week over.

 4. AZformallyknownasAZ

  25 augustus 2013 at 21:21

  Ik ga voor de grote teen van Verhoeven. Meer had hij niet nodig om AZ van score af te houden.

 5. wesley

  25 augustus 2013 at 23:02

  Ik volg oma, deze week was AZ heel slecht dus stem ik deze week niet.

 6. Gerrit Vooijs

  26 augustus 2013 at 22:44

  Uitblinkers waren er niet deze week maar Gudelj, Mattias en Gouweleeuw brachten nog een acceptabel niveau. Ik heb voor Gouweleeuw gekozen omdat hij toch als 1 van de weinigen naar voren probeerde te voetballen. Maar als de rest er geen zin in heeft, tja dan is het onmogelijk om er iets positiefs uit te halen.

  Wanneer is het krediet van Henriksen op ? Die zit in een heel diep dal.

 7. Geert

  27 augustus 2013 at 10:48

  Heb de gehele wedstrijd niet gezien, dus kan moeilijk echt iemand aanwijzen. Ik vind dat Aron Johannsson het de afgelopen tijd goed heeft gedaan met zijn goals, dus hij krijgt mijn stem. Misschien niet helemaal eerlijk, maar ik kon niemand anders bedenken. Het ging mij deze week een beetje om de gunfactor,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *