Kuiper vertrekt naar FC Twente

By
Updated: juni 16, 2009
Kuiper vertrekt naar FC Twente

Vitesse en AZ snappen de keus van Kuiper niet. AZ had al een akkoord bereikt met de 20 jarige verdediger en zou hem volgend seizoen verhuren aan Vitesse. Twente gooide echter roet in het eten en gaf aan dat Kuiper ook een akkoord had bereikt met de club uit Enschede.

De 20 jarige verdediger kiest voor Twente en zal binnenkort medisch gekeurd worden. Hij kan daar een contract ondertekenen van vijf jaar. Hij moet in Enschede Edson Braafheid opvolgen die verkocht is aan Bayern München.

Wie vond jij de beste aanvaller van AZ afgelopen seizoen? Stem nu op de poll die je terug kunt vinden op de homepagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>