Wuytens heeft geen boodschap aan huidige situatie FC Utrecht

By
Updated: augustus 24, 2013

Morgenmiddag speelt Jan Wuytens tegen zijn oude club FC Utrecht. De Domstedelingen hebben een slechte start gemaakt, maar daar heeft de verdediger geen boodschap aan. De punten wilt hij mee terug nemen naar Alkmaar.

“Ik ken heel veel mensen en het is leuk om die mensen weer terug te zien, maar ik hoop dat ik de punten mee naar Alkmaar ga nemen”, vertelt Wuytens, die de Domstedelingen afgelopen zomer verliet, tegen RTV Noord-Holland.

Bang voor een negatieve ontvangst is de Belg niet. “Ik heb daar vier mooie jaren gehad en zolang je maar niet naar Ajax gaat is het allemaal goed en waarderen ze je.” FC Utrecht veroverde tot op heden slechts één punt, maar Wuytens houdt rekening met een lastige wedstrijd.

“Het is een ploeg die altijd 200% geeft en nooit opgeeft. Ze bouwen meestal van achteruit goed op en spelen als collectief”, aldus de verdediger, die het niet als een groot nadeel ziet dat AZ na de Europese trip slechts één voorbereidingsdag kent. “We zijn al weken bezig met een strijdplan hoe we willen spelen en daarbij maakt het niet uit wie de tegenstander is.” Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Vincent

  24 augustus 2013 at 18:09

  “Ik heb daar vier mooie jaren gehad en zolang je maar niet naar Ajax gaat is het allemaal goed en waarderen ze je.” Dat is bij bijna elke club 😛

 2. vak j

  24 augustus 2013 at 20:02

  En terecht dat hij daar geen boodschap aan heeft! AZ is nu zijn werkgever en hij heeft het naar zijn zin (zei hij onlangs). Dus AZ moet er volop tegenaan zeker nu Ajax en Heerenveen belangrijke punten hebben laten liggen.

 3. DegrootsteAZer

  24 augustus 2013 at 23:24

  En PSV

 4. AZformallyknownasAZ

  24 augustus 2013 at 23:50

  Nu profiteren. Bij winst in Utrecht nestelt AZ zich bovenin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *