Pocognoli verkiest AZ boven Real Zaragoza

By
Updated: juni 16, 2009
Pocognoli verkiest AZ boven Real Zaragoza

Gisteren kwam de zaakwaarnemer van Pocognoli naar buiten met het nieuws dat Real Zaragoza concrete interesse heeft. Ze willen de 21 jarige verdediger zo snel mogelijk overnemen van AZ. Toch hoeft Koeman niet te vrezen voor een vertrek, want Pocognoli gaat niet in op de aanbieding.

“Ik heb gisteren met hem gepraat en we gaan er niet op in. Pocognoli verkiest het om Champions League te spelen. We hebben bovendien een mondeling akkoord met AZ om zijn contract te verlengen tot 2014,” aldus de zaakwaarnemer.

Wie vond jij de beste aanvaller van AZ afgelopen seizoen? Stem nu op de poll die je terug kunt vinden op de homepagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>