Real Zaragoze aast op Pocognoli

By
Updated: juni 15, 2009
Real Zaragoze aast op Pocognoli

Real Zaragoza zou volgens het Waalse Sudpresse belangstelling hebben voor Sébastien Pocognoli. De Spaanse club, net teruggekeerd in de Primera División, zou de komst van de linksback bovenaan het lijstje hebben staan. Kismet Eris, de zaakwaarnemer van Poco verklaarde maandag een gesprek met Zaragoza te hebben.

Daarnaast meldde hij dat AZ de Belgische verdediger een contractverlenging van drie jaar en een significante salarisverhoging heeft voorgesteld. “Wat hij ook doet, beide keuzes zijn juist,” aldus Kismet. “Champions League spelen bij AZ, of om de twee weken een duel op Europees niveau meemaken tegen clubs als Madrid, Barcelona, Atlético, Valencia en Sevilla. Híj moet beslissen.”

Wie vond jij de beste aanvaller van AZ afgelopen seizoen? Stem nu op de poll die je terug kunt vinden op de homepagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *