Verbeek adviseert Reijnen om te vertrekken

By
Updated: augustus 21, 2013

De technische staf van AZ was afgelopen seizoen niet onder de indruk van Reijnen. De centrum verdediger had zichtbaar moeite met het hoge niveau en vanwege een aantal individuele fouten raakte hij door de komst van Gouweleeuw op het tweede plan. Volgens Verbeek tijd om te vertrekken.

“We hebben Etienne aangegeven, dat het voor hem goed zou zijn serieus na te denken als een andere club hem benadert. Dat is het geval geweest met Cambuur (en RKC, red.), maar daar kwam hij zelf niet uit.”

Verbeek liet Reijnen eind vorig seizoen weten dat hij ‘echt veel beter’ moest zijn dan de jongeren om bij de eerste achttien te komen. Daarnaast heeft aankoop Jeffrey Gouweleeuw wat krediet. “Als Etienne straks echt beter zou zijn, speelt hij. Anders moet hij het uitvechten met Thomas. Ik heb hem ook gezegd dat hij nu veel zou moeten gaan spelen. Dat vond hijzelf trouwens ook.” Bron: Voetbalzone.nl

9 Comments

 1. AZ4Altijd

  21 augustus 2013 at 11:35

  Erg jammer dat hij niet is , van wat we gehoopt hadden. Het is wel een jongen die wil, maar gewoon niet kan. Hoop dat hij snel ergens aan de bak komt. Want om nu weg te kwijnen in het tweede is ook niet alles.

 2. Derek

  21 augustus 2013 at 11:55

  helaas niks geworden, succes ergens anders.

 3. woonwagenpower

  21 augustus 2013 at 12:58

  Ik hoop dat hij een club vindt waar hij zich thuis voelt, maar eerlijker kan Gert-Jan Verbeek niet zijn.

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  21 augustus 2013 at 13:36

  Hij zal net als Falkenburg een stap terug moeten doen in veel opzichten en dat zal even slikken zijn. Voor zijn langere termijn is het beter als hij nu nog verkast.

  • De echte supporter

   21 augustus 2013 at 14:22

   Helemaal met je eens. Zo snel mogelijk een andere club zoeken voor speelminuten

 5. NHN

  21 augustus 2013 at 14:43

  Dit zag iedereen al aankomen. Vorig seizoen al. Hij heeft toen het seizoen afgemaakt, in de verdediging, bij gebrek aan beter, en daar moest je echt je hart bij vasthouden. Inderdaad jammer dat het niet heeft uitgepakt zoals iedereen hoopte. Maar je zag het het hele seizoen al misgaan, en hij lag helaas ook niet goed bij het publiek.
  Jammer dat het met RKC of Cambuur niet gelukt is, clubs van meer kaliber zullen niet geinteresseerd zijn.

 6. Gerrit Vooijs

  21 augustus 2013 at 17:46

  Logisch dat het met die clubs niet gelukt is. Ik zou ook niet 50% of meer aan salaris inleveren. We praten dan toch al gauw over bijna 2 ton………

  Nee, ik denk dat Reijnen gewoon zijn contract uitdient en zijn best doet.
  Hij zal een stap terug moeten gaan doen maar nu nog niet za hij denken.

  Daarbij als hij transfervrij is pakt hij ook nog wat tekengeld.

  Voetbal is commercie.

 7. i.pjotr3

  21 augustus 2013 at 21:41

  En neem je trainert maar mee.

 8. AZformallyknownasAZ

  21 augustus 2013 at 22:18

  Helaas is hij te veel van hout en beschikt hij over te weinig souplesse en voetbalintelligentie. Ik vind hem daarbij veel te flegmatisch en stoicijns.
  .
  Wel jammer. Heb hem af en toe goede partijen zien spelen. Maar hij ging dan de volgende partij weer hopeloos in de fout. En dat kostte AZ punten.
  Niettemin veel succes bij een andere club

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *