Marcellis niet bezig met concurrentiestrijd: ‘Eerst fit worden’

By
Updated: augustus 17, 2013

Dirk Marcellis is momenteel druk bezig met zijn fysieke conditie. De rechtsback is herstellende van zijn knieoperatie.

De vervanger van Marcellis, Matias Johansson, doet het momenteel uitstekend. “Ik moet eerst helemaal fit worden, daarna denk ik na over mijn rol in het elftal,” zegt Marcellis tegen RTV Noord-Holland.

“Ik merk dat ik steeds een stapje maak. Maar of ik nu morgen of over twee weken fit ben. Dat maakt niet uit. Het moet eerst weer goed zijn,” zegt Marcellis. Bron: Elfvoetbal.nl, bron foto: Soccernews.nl

8 Comments

 1. Jeroen

  17 augustus 2013 at 15:35

  Zou je wel moeten doen! Zoals je ziet doet Johansson het erg goed. Ik schat de kans klein in dat Marcellis straks weer wordt opgesteld door Verbeek. Op dit moment kan de coach niet om Johansson meer heen.

  • woonwagenpower

   17 augustus 2013 at 17:34

   Daar heb je helemaal gelijk in, ik denk dat Dirk Marcellis nu een houding aan neemt, om de pers op afstand te houden, met zeur vragen, maar Dirk ziet ook dat hij waarschijnlijk genoegen moet nemen met een rol als reserve, want hij ziet ook dat Matias het geweldig doet.

 2. De echte supporter

  17 augustus 2013 at 18:05

  Ik weet het niet met verbeek hij brengt zoweer marcellis in

 3. Michael

  17 augustus 2013 at 21:56

  Zoals als Johansson nu speelt komt hy er echt niet meer in en ken zeggen dat k daar erg blij mee ben

 4. Niels

  18 augustus 2013 at 00:08

  Inderdaad speelt Johansson te goed om eruit te halen. Laten we alleen niet vergeten dat Dirk vorig jaar heel belangrijk is geweest. Terwijl achteraf bleek dat hij lange tijd met een blessure spelen. Respect!

  • Gerrit Vooijs

   18 augustus 2013 at 10:16

   Dirk is het seizoen heel sterk geëindigd, maar laten we ook niet de periode september-februari vergeten ! In die periode liep zelfs mijn neefje van 15 hem zo voorbij. Alle directe tegenstanders van Marcellis leken plots wereldvoetballers en dat gold dus ook voor de amateurs in de Beker…….

   Verbeek bleef hem steunen terwijl Johansson zich niets kon permitteren. Dat moet voor Mattias heel frusterend zijn geweest.
   De blessure van Dirk moet als een bevrijding voor Mattias hebben aangevoeld. Nu mocht hij een foutje maken want er was geen alternatief meer.
   De bekerfinale liet al gelijk zien dat hij veel meer kon als hij tot dan toe had laten zien. Die lijn heeft Mattias doorgetrokken en met dit zelf vertrouwen moet Dirk wachten op een blessure/schorsing van Mattias.

 5. NHN

  18 augustus 2013 at 04:10

  Dirk Marcellis is een kerel met karakter,en dat is ook iets wat belangrijk is. Die Mathias Johansson mag dan een paar goede wedstrijden gespeeld hebben (werd ook wel eens keer tijd),maar er komen nog heel veel wedstrijden. Het is ook wel nodig wat extra verdedigers te hebben. Hoe dan ook blijf ik een fan van Marcellis,ook al is het straks dan misschien een reserve.

 6. remco

  19 augustus 2013 at 01:12

  ik denk dat marcellis een hele goeie back up zou zijn voor gouweleeuw of wuystens voor vleugels is hij te traag maar voor centrum zou hij heel goed zijn

  en johansson brengt elke wedstrijd wel 1 ding mee een leuke loop actie naar het doel;)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *