AZ Nieuwslog forum in de maak

By
Updated: juni 14, 2009

Nadat ik geïnventariseerd heb welke wensen er zijn binnen de AZ Nieuwslog community, kwam ik er al snel achter dat een forum wel erg leuk zou zijn. Ik kan natuurlijk wachten totdat de beheerders van Nieuwslog met een dergelijke oplossing komen, maar dat kan nog wel even duren. Ik heb daarom besloten om een forum in eigen beheer te nemen.

Layout

‘Gaap!!!! wat is de layout nu nog saaaaaiiiiiii’

Op dit moment ziet het nieuwe AZ forum er nogal standaard en saai uit (klik op de foto), maar dit zal gaandeweg veranderen. De komende periode zal ik voornamelijk de layout aanpassen zodat deze beter past bij AZ Nieuwslog. Ik zal geregeld op AZ Nieuwslog een artikel plaatsen om meer informatie te geven over het forum.

Het is de bedoeling dat het forum aan het begin van het nieuwe seizoen operationeel is.

AZ Nieuwslog Forum

Technische snufjes

‘Als je wil kan je straks extra rechten krijgen om het forum van AZ Nieuwslog helpen te onderhouden’

Het forum zal de bezoekers veel te bieden hebben. Om niet het overzicht te verliezen zal ik in de komende periode een aantal snufjes uitleggen. Zo zie je alle veranderingen die aan het forum worden gemaakt en ben je uitstekend voorbereid om straks zelf gebruik te gaan maken van het forum.

Reden

‘Ik hoop dat jullie het forum even leuk gaan vinden als ik :-)’

De reden om een forum op te zetten komt eigenlijk doordat AZ Nieuwslog.nl zelf redelijk statisch is. Als bezoeker kan je een reactie plaatsen op een artikel, maar daar houdt het dan ook bij op. Het leuke van een forum is dat jullie ook onderwerpen kunnen starten. Wat denk je van…….

  • Pelle heeft toch echt voetbalkwaliteiten en jij wil iedereen overtuigen :-)…..probeer het maar eens 😉
  • Jij denkt dat Ajax gaat degraderen en hebt daar een goede theorie voor!!!!
  • Jij bent 1 van de 16 miljoen coaches in Nederland en weet DE opstelling voor AZ!!
  • Of je hebt een super goede film gezien en wil andere AZ fans laten weten dat ze die ook moeten zien

Het forum is natuurlijk opgericht voor AZ fans. Toch hoeft het niet steeds over AZ te gaan, want in het AZ Nieuwslog Café kan je het bijna over alles hebben 🙂

Kortom, je moet het nieuwe forum echt even zien als deze helemaal af is.

Ik heb er al zin in 🙂

Groeten, Jeroen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *