Trainer Atromitos blij met loting tegen AZ

By
Updated: augustus 10, 2013

Georgios Paraschos, trainer/coach van Atromitos, slaakte een zucht van verlichting toen zijn club in de play-offs van de Europa league gekoppeld werd aan AZ. De oefenmeester ziet namelijk kansen om de voormalige landskampioen van Nederland te elimineren in het Europese toernooi.

“Ik denk dat dit de meest gunstige loting was voor ons als je kijkt naar de andere potentiële tegenstanders. AZ is niet meer de ploeg van een aantal jaar geleden toen men kampioen werd. Ik schat de kansen om verder te komen op vijftig procent. Ons voordeel is dat we eerst thuis mogen spelen”, aldus de trainer van Atromitos op de officiële website van de club. Bron: Voetbalprimeur.nl

11 Comments

 1. Robert

  10 augustus 2013 at 12:36

  I can only say that Paraschos is too optimistic

 2. i.pjotr3

  10 augustus 2013 at 14:20

  Paraschos heeft de wedstrijd tegen heereveen gezien, dan zou ik mezelf ook heel veel kans geven. Ik zou de videobanden van W2 uit ook op sturen.
  New castle had het vorig jaar ook erg benauwd, dus de mannen van GJ moeten er staan anders is het weer vroeg bye bye man.

 3. AZformallyknownasAZ

  10 augustus 2013 at 14:54

  Dan zijn we beiden blij. Want GJ is ook redelijk tevreden met de tegenstander.
  In dit soort wedstrijden moet je van je eigen kracht uitgaan. En dat betekent dat je met vertrouwen je tegestander tegemoet moet treden en bestrijden. Daar heb je voor nodig en daar komen de ingredienten voor succes nog maar eens een keer voorbij; passie, strijd, inzet (de tong moet op de schoenen) en de absolute wil om te winnen. En deze ingredienten zal AZ hel vaak nodig hebben dit seizoen. Want het gaat nu eenmaal niet vanzelf. De wedstrijd tegen Ajax is een mooi gelegenheid om het hele regster open te gooien vanaf minuut 1.

  • woonwagenpower

   10 augustus 2013 at 15:21

   Dat heb je mooi gezegd.

 4. AZformallyknownasAZ

  10 augustus 2013 at 15:56

  Dank je

 5. Nelis

  10 augustus 2013 at 17:16

  Laat de Grieken maar onderschatten. Uit een goed gelijk spel, en thuis helemaal eroverheen rennen!

  • i.pjotr3

   10 augustus 2013 at 21:32

   Jaja, hetzelfde concept als tegen anzi vorig jaar……….

 6. Gerrit Vooijs

  11 augustus 2013 at 00:29

  AZ wandelt over geen enkele club heen omdat het nog geen team is. Zodra de ruimtes groter worden omdat AZ gaat aanvallen worden taken niet goed overgenomen.
  Gevolg is dat 2-3 aanvallers 4-5 spelers van AZ de baas zijn.
  AZ en Gertjan hebben nog tijd nodig om te weten hoe de organisatie goed bewaard moet blijven.

  Daarom moeten we niet raar opkijken als AZ er niet in zou slagen om zich te plaatsen voor de poulefase.

 7. Wim

  11 augustus 2013 at 09:32

  Nederlandse clubs hebben het nooit makkelijk tegen Griekse tegenstanders. AZ zal op z’n best moeten zijn om deze club te verslaan, maar niets is onmogelijk.

 8. brandon

  11 augustus 2013 at 11:02

  Atromitos mag met een AZ die echt oorlog wil geen probleem zijn. Alleen denk nu niet dat dit zo maar ff gaat want Atromitos is thuis moeilijk te verslaan. I(k hou er al weer niet van dat een trainer zegt t had slechter gekund dat is al weer een vorm van onderschatting die over kan slaan op spelers. Nee meteen vanaf minuut 1 er bovenop zitten.

 9. hans

  14 augustus 2013 at 12:30

  Volgens Gerbrands levert het bereiken van de groepsfase AZ E2,4miljn. op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *