Radio Veronica seizoenkaartenactie

By
Updated: augustus 9, 2013

Win twee seizoenkaarten van AZ!

Het eredivisieseizoen is net begonnen en de spanning is nu al te snijden. Haalt AZ dit jaar Europees voetbal? Luister naar Radio Veronica en maak tussen 12 t/m 16 augustus kans op niet één maar twee seizoenkaarten van jouw eredivisieclub! Het enige dat je hoeft te doen als supporter van AZ is AZ te sms’en naar 8090! Misschien word jij teruggebeld door de dj van Radio Veronica! Beantwoord jij de voetbalvraag (over jouw club) juist, dan win je twee seizoenkaarten van AZ. Check vanaf maandag 12 augustus Radioveronica.nl voor meer informatie! Bron foto: AZ.nl

One Comment

  1. AZ WOMAN

    10 augustus 2013 at 07:28

    Ik hoop dat mensen deze prijs winnen, die het financieel niet kunnen opbrengen om een seizoenkaart te kunnen kopen, die dichtbij het stadion wonen, zodat ze geen reiskosten hoeven te maken, en dat ze dan evengoed kunnen genieten bij onze mooie club AZ!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *