Donk: ‘Als het aan mij ligt, speel ik gewoon bij AZ’

By
Updated: juni 12, 2009
Donk: 'Als het aan mij ligt, speel ik gewoon bij AZ'

Donk is weer teruggekeerd vanuit Engeland waar hij op huurbasis uitkwam voor West Bromwich Albion. De verdediger heeft weinig rust gehad, want de competite is pas afgelopen. “De competitie in Engeland is pas twee weken geleden afgelopen. Daarnaast was ook de verhuizing terug naar Nederland behoorlijk hectisch. Gelukkig heb ik nog wel een vakantie van tien dagen naar Aruba kunnen meepikken. Het is toch belangrijk dat je als voetballer je rust pakt. Zeker na zo’n lang seizoen,” aldus Donk.

Donk heeft zich alweer gemeld bij AZ, maar hij weet nog niet waar hij in de toekomst speelt. Inmiddels heeft hij wel contact gehad met Koeman. “Maar dat was een vrij algemeen onderhoud. Ik hoop op korte termijn wat uitvoeriger met hem te praten. Dan hoop ik te horen waar mijn toekomst ligt. Maar als het aan mij ligt, blijf ik gewoon bij AZ,” aldus Donk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *