AZ en Maduro ontkrachten gerucht

By
Updated: augustus 9, 2013

AZ heeft geen interesse om Hedwiges Maduro over te nemen van FC Sevilla. Dit zegt technisch directeur Earnest Stewart desgevraagd over het gerucht dat het Spaanse medium Estadio Deportivo verspreidde.

“AZ heeft middenvelders genoeg”, aldus Stewart. Bovendien is het maar de vraag of de Alkmaarders de transfersom van enkele miljoenen voor Maduro en zijn salaris zouden kunnen betalen. “Maar dat is nicht im Frage, omdat het niet speelt”, zo besluit Stewart.

Ook Maduro ‘weet niets persoonlijk’ van de vermeende interesse van AZ. De middenvelder wil wel weg uit Sevilla, omdat hij vreest weinig aan spelen toe te komen. Gisteren speelde Maduro nog negentig minuten tegen Mladost Podgorica in de Europa League (1-6 winst). “Ik sta voor alles op”, zei hij al eerder. “Maar nu is er nog niets concreet.”

Volgens nu.nl heeft AZ zich juist gemeld voor Maduro:

10.40 uur: AZ heeft zich bij Sevilla gemeld voor Hedwiges Maduro. De voormalig speler van Ajax en Valencia staat sinds vorig jaar onder contract bij de Spaanse club. Sevilla heeft financiële problemen en zou daarom bereid zijn om Maduro van de hand te doen. (Estadio Deportivo)

3 Comments

 1. Jeroen

  9 augustus 2013 at 14:42

  Waar rook is…. Misschien was Maduro in beeld voordat Gudelj werd gehaald? Vond het sowieso een opmerkelijk bericht, want wij hebben gewoon niet de financiele middelen om zijn salaris te betalen. Dan zou je een soortgelijke constructie als Altidore moeten hebben, maar verwacht niet dat alle clubs hier open voor staan.

 2. Derek

  9 augustus 2013 at 16:02

  Blijft een beetje vaag, afwachten dus.

 3. Mozes

  9 augustus 2013 at 22:56

  Maduro zou een geweldige aanwinst zijn voor onze defensie. Wat blessure en we hebben geen verdediging. Maduro is in Spanje een verdediger geworden en is dus geen middenvelder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *