‘Maduro in beeld bij AZ’

By
Updated: augustus 6, 2013

AZfanpage weet te melden dat AZ interesse zou hebben in Hedwiges Maduro. De middenvelder komt niet voor in de plannen van de coach, en wil er alles aan doen om weer in beeld te komen bij Louis van Gaal.

Zelf heeft de oud Ajacied aan de Spaanse media laten weten enkele opties te hebben, waaronder dus Anderlecht en AZ.

Vooralsnog gaat het dus nog om een gerucht. Gezien het vorstelijke salaris wat Maduro krijgt in Spanje, lijkt een stap naar AZ toch wel erg lastig.

Bron: http://www.estadiodeportivo.com/sevilla/2013/08/06/az-alkmaar-fija-maduro/9016.html

Bron foto: AD

 

15 Comments

 1. Jeroen

  6 augustus 2013 at 21:03

  Leuke speler, maar denk dat de kans erg klein is dat hij voor AZ gaat spelen. Sowieso wie zou hij moeten vervangen dan?

 2. i.pjotr3

  6 augustus 2013 at 21:52

  Laat t aub bij een gerucht blijven, hij heeft niets bij AZ te zoeken, en daarbij zal hij ruim boven het AZsalarisplafond verdienen.
  GJ heeft nu al moeite met de spelers op de juiste wijze te gebruiken, hoe groter de selectie hoe groter zijn probleem !

  • Dedie

   6 augustus 2013 at 21:58

   LOL! Maar ik ben met je eens. Ik wil liever dat Verbeek de AZ jeugd talenten – van Overeem en Haye – een kans will geven.

 3. Gerrit Vooijs

  7 augustus 2013 at 09:16

  Kijk als Maduro komt dan is het in de rol van Maarten of Willie en dan heb je Berghuis ook nog voor die positie. Daarachter komt de jeugd en die moet je kansen geven als je een gezonde lange termijn visie hebt.
  Nee, onhaalbaar voor AZ of het moet weer in een Altidore constructie gegoten worden.
  De komst van een Maduro zegt in feite dus heel veel over het vertrouwen in de mogelijkheden van deze selectie…………

 4. Jay

  7 augustus 2013 at 09:23

  Maduro komt niet. Dit is net zo’n vaag gerucht als dat Dost naar AZ zou komen. Die 2 gaan echt niet zo veel salaris inleveren.

 5. Geert

  7 augustus 2013 at 11:31

  Wat mij betreft zou hij alleen maar de ontwikkeling van de jeugd in de weg staan. Op welke plek zou hij uberhaupt moeten spelen? Ze hebben Gudelj ook niet voor de bank gehaald en Henriksen zal ook niet zo snel uit de basis worden gehaald. Dit zou regelrechte kapitaalvernietiging zijn.

 6. Derek

  7 augustus 2013 at 12:10

  Niet nodig. Middenveld is wel goed bezet zo.

 7. Timon

  7 augustus 2013 at 13:40

  Altijd doen! Elm veel te statisch,Henriksen te flegmatiek,nooit als
  Onze Rasmus Elm!

 8. RemkoDJ

  7 augustus 2013 at 14:36

  Elm eruit, Henriksen op 10, Maduro op 6, Overtoom transferlijst… Lijkt me prima oplossing.

  • Jeroen

   7 augustus 2013 at 15:38

   Waarom zouden we Overtoom alweer willen verkopen? Ik denk dat hij van veel waarde kan zijn voor AZ. We moeten hem alleen de kans geven. Wat meer vertrouwen zal hem goed doen 😀

 9. Silver

  7 augustus 2013 at 18:18

  Middenveld moeten we de tijd geven, daar hebben we Maduro niet voor nodig. Zou wel handig zijn om de bal niet zolang achterin te houden net zoals vorig seizoen, probeer wat eerder naar voren te spelen. Zoals Beerens nu eerder de bal komt halen is een prima manier, dat zou Gudmundson ook kunnen doen. Ik heb er wel vertrouwen in.

 10. Jeroen

  8 augustus 2013 at 09:02

  Offtopic: vinden jullie het leuk om commentaar te ‘liken’ of te ‘unliken’? Zo niet, dan verwijder ik de functionaliteit gewoon weer.

  • woonwagenpower

   8 augustus 2013 at 09:51

   Het is leuk, maar diegene die er gebruik van maken, kunnen misschien ook nog met tekst hun mening toelichten, waarom men iets leuk of minder leuk vindt?

 11. Jay

  8 augustus 2013 at 11:32

  Voor mij voegd het niet veel toe. Je moet met je commentaar laten weten wat je er van vindt, niet door alleen iets te liken of niet. Lijkt me voor de discussie iig beter 😉

 12. AZformallyknownasAZ

  8 augustus 2013 at 16:49

  Het is een gerucht en dat zal het ook wel blijven. Het is goed om met deze selectie verder te werken. Alleen denk ik dat G wat minder geduld moet betrachten. Wordt er niet gewerkt en is er geen inzet dan spelers vervangen en spelers inzetten die wel willen knokken. Blijft Esteban een onzekere factor zet dan de Winter op doel.

  Wil het niet met een creatieve middenvelder (Overtoom) probeer dan een jong talent. Die hebben we toch in de selectie zitten. Volgems mij moet je Overheem kansen gaan geven. Zo is Maher ook gebracht. Als je wat wil bereiken moet je wel durven en onder durven valt ook ingrijpen waar nodig en niet steeds op dezelfde wijze. Zet de beoogde of vermeende basisspelers maar op scherp. Dan zie je dat ook terug in het veld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *