Chelsea en Sevilla melden zich officieel voor Dembele

By
Updated: juni 10, 2009
Chelsea en Sevilla melden zich officieel voor Dembele

De clubs Chelsea en Sevilla hebben aan Patrick Vervoort, zaakwaarnemer van AZ-aanvaller Moussa Dembélé, laten blijken dat ze geïnteresseerd zijn in de Belgische aanvaller. Ook verschillende Italiaanse clubs hebben de 21-jarige Dembélé in het vizier.

Tegenover het Belgische medium Sportwereld bevestigde Vervoort de belangstelling van Chelsea en Sevilla voor Dembélé. “Maar meer dan dat is er op dit moment nog niet,” voegde de voormalig international van België hieraan toe.

Naast de twee eerder genoemde clubs zouden ook de Italiaanse ploegen Fiorentina, Genoa, Juventus, Inter en AC Milan Dembélé op de korrel hebben. Geen enkele club heeft zich tot nu toe echter gemeld bij AZ. De aanvaller zelf geniet momenteel van een vakantie nadat hij onlangs met de nationale ploeg van België in Japan deelnam aan de Kirin Cup.

AZ zal Dembélé op 22 juni weer verwelkomen voor de trainingen, maar het ziet ernaar uit dat hij komende zomer nog zal vertrekken uit Alkmaar. “Moussa heeft te kennen gegeven dat hij open staat voor andere clubs,” aldus Vervoort. “Momenteel gaat hij ervan uit dat hij vertrekt. Maar het is afwachten welke interesse er concreet wordt en of er zich iemand meldt bij AZ. Een voorkeur voor een competitie heeft Moussa niet uitgesproken.” Bron: Goal.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>