Verbeek beducht op aanval Heerenveen: ‘Daar kunnen ze heel gevaarlijk mee zijn’

By
Updated: augustus 3, 2013

Na afloop van de training in het AFAS Stadion stond Gertjan Verbeek vrijdagmiddag de pers te woord. Vanavond staat het duel tegen sc Heerenveen op de planning. Beide clubs kwamen vorig seizoen moeilijk uit de startblokken. Heerenveen kreeg uiteidelijk de smaak te pakken en eindigde 8ste. AZ daarentegen had het nog lang moeilijk en wist zich pas in de laatste duels veilig te spelen. Beide clubs moesten ook belangrijke basisspelers uitzwaaien. Het is dan ook maar afwachten hoe het duel zich gaat ontwikkelen vanavond.

“Ik heb Heerenveen de afgelopen weken twee keer aan het werk gezien”, zei Verbeek over de aanstaande opponent. “Het waren oefenwedstrijden waarin veel gewisseld werd. Ik heb echter wel een indruk van ze gekregen. We denken dat we hun opstelling voor 95% kunnen inschatten. We zullen een Heerenveen kunnen verwachten dat er de eerste 25 minuten vol opklapt. Dat deden ze tegen Osasuna ook.”

Verbeek: “Heerenveen is met Filip Djuricic en Jeffrey Gouweleeuw twee goede spelers kwijtgeraakt. Voorin hebben ze met Luciano Slagveer en Yanic Wildschut aan snelheid gewonnen. Daar kunnen ze heel gevaarlijk mee zijn.” bron foto: Soccernews.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  3 augustus 2013 at 09:39

  We moeten dit duel winnen! Bij Heerenveen rommelt het ontzettend (http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/285293_ook-van-basten-nu-kritisch-op-heerenveen) dus nu is het ons kans om daar gebruik van te maken. Vol op de aanval en de drie punten meenemen.

 2. AZ WOMAN

  3 augustus 2013 at 10:07

  Het is mooi dat Gert-Jan Verbeek weet dat ze met hun aanval gevaarlijk kunnen zijn, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Gert-Jan Verbeek zal hier dus goed voorbereid aan gaan beginnen, en de spelers het goed in hun oren knopen.
  Dan moet het toch lukken om drie punten mee naar Alkmaar te nemen, en volgend weekend vol vertrouwen de wedstrijd tegen 020 in te gaan.

 3. brandon

  3 augustus 2013 at 20:55

  Met deze ballenvanger op doel kan het heel moeilijk worde. Wat is die Esteban toch slecht. 8 minuten bezig en al 2 grote fouten van die sprinkhaan.

  • Jeroen

   3 augustus 2013 at 20:58

   Ja het gaat niet best nog! lopen achterin een beetje moeilijk te doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *