Verbeek twijfelt over aanvoerder

By
Updated: augustus 2, 2013

Gertjan Verbeek begint het seizoen gewoon met Nick Viergever als aanvoerder, maar speelt met de gedachte om de band terug te geven aan Maarten Martens, die op de weg terug is na een blessure.

“Maarten is belangrijk in de groep”, tekent RTV Noord-Holland op uit de mond van Verbeek. “Nick vond het moeilijk vorig jaar, maar is in zijn rol gegroeid. Nu Martens langzaam weer fit aan het worden is, ga ik nadenken over wat ik ga doen. Martens was immers aanvoerder.”

Verbeek gaat binnenkort overleggen met beide spelers. “Een aanvoerder moet geaccepteerd worden door de groep en moet er geschikt voor zijn. Voorlopig is Nick aanvoerder, wie weet blijft hij dat ook.” Bron: Telegraaf.nl

 

3 Comments

 1. Jeroen

  2 augustus 2013 at 16:52

  Vond Viergever vorig seizoen niet echt overtuigen in zijn nieuwe rol. Volgens mij is hij niet de type om op te staan en zijn collega’s toe te spreken. Denk dat de rol beter past bij Martens, of een type Elm.

  • Nelis

   2 augustus 2013 at 17:34

   Ik denk dat Wuytens er wel geschikt voor is. Of anders inderdaad Elm.

 2. gerard

  2 augustus 2013 at 19:31

  Ik denk persoonlijk meer het type ‘mouwen opstropen’Gudelj.
  Maar deze spelers is er pas kan kan dus nog geen aanvoerder gemaakt worden, Kwestie van tijd denk ik want Martens als Viergever zijn niet het type aanvoerders.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *