Schaars hoopt op basis plek tegen Noorwegen

By
Updated: juni 9, 2009
Schaars hoopt op basis plek tegen Noorwegen

Natuurlijk is Stijn Schaars blij met de plaatsing voor het WK, maar door zijn geringe inbreng heeft hij nog geen voldaan gevoel.

“Ik wil graag weer een keer een interland vanaf het begin spelen. Met De Zeeuw, Mendes da Silva en mijzelf zijn er drie opties om de plaats van De Jong in te nemen. Tegen IJsland hoopte ik ook al dat ik in mocht vallen, maar toen koos de bondscoach voor Mendes da Silva,” aldus Schaars.

Schaars was natuurlijk blij na de wedstrijd tegen IJsland.” Maar de jongens die alle wedstrijden gespeeld hebben, beleven dat toch anders. Daarom zou het mooi zijn als ik deze kwalificatiereeks nog eens een hele wedstrijd zou kunnen spelen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *