Beerens niet bezig met een transfer: ‘Ik heb het naar mijn zin bij AZ’

By
Updated: augustus 1, 2013

Roy Beerens heeft zich vorig seizoen niet in de kijker gespeeld. De rechtsbuiten kende een weinig enerverend jaar met AZ in de Eredivisie. In het verleden werd de aanvaller wel eens aan Ajax gelinkt. Daar is nu absoluut geen sprake van, zo zegt de voetballer zelf.

“Ik heb een niet al te best jaar achter de rug met AZ. We hebben de KNVB-beker gewonnen, maar eindigden ook als elfde in de competitie. Daarnaast heb ik nog een contract voor twee jaar. Ik ben niet met een mogelijke transfer bezig. Ik heb het naar mijn zin bij AZ. En een logische volgende stap zou voor mij het buitenland zijn, die ambitie heb ik nog wel”, laat Beerens weten aan Ajax Life.

De vleugelspits heeft zijn speelstijl iets aangepast bij AZ. “Ik ga nog steeds wel buitenom om daarna een voorzet te geven, maar de kans is even groot dat ik op het middenveld opduik. Als je helemaal tegen de lijn blijft staan, sta je als het even minder loop geïsoleerd. Als je je dan wat laat terugzakken, doe je veel meer mee in het spel. Zo wil de trainer (Gertjan Verbeek, red.) het ook zien. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. woonwagenpower

  1 augustus 2013 at 17:54

  Heel goed van Roy Beerens, een tevreden speler die dat ook uitdraagt, is een stukje positieve reclame voor AZ.
  Ik hoop dat hij werkelijk blijft.

 2. Gerrit Vooijs

  1 augustus 2013 at 19:42

  Goede realistische kijk op zijn presteren en de teamprestatie.
  Maar als Beerens het niveau van vorige week kan vasthouden dan kan de belangstelling heel snel oplopen.
  Het is niet voor niets dat Ajax life hem interviewt want Blind werd volledig zoek gespeeld door Beerens.

  • Jeroen

   2 augustus 2013 at 10:14

   Inderdaad! Laat hem eerst maar even constant presteren. Vorig seizoen was hij niet best. Tegen Ajax leuk begonnen, maar laten we hopen dat hij dit weet vast te houden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *