Fan van AZ Poule 2013/2014 – Inschrijven kan nog tot zaterdagavond

By
Updated: augustus 1, 2013

Wees er snel bij en schrijf je vandaag nog in! Het document wat je moet invullen vind je hierrr

Voor mensen die geen Excel hebben vind je op deze pagina meer informatie: http://www.fanvanaz.nl/fan-van-az-poule/fan-van-az-poule-20132014

Meedoen aan de poule is geheel gratis en toch kun je leuke prijzen winnen. Zo wint de nummer 1 een AZ wedstrijdshirt met zijn of haar naam. De nummer twee van de poule krijgt een sjaal plus AZ pet. De nummer drie kan kiezen tussen een mini tenue voor in de auto, sjaal of pet.

De resultaten zullen iedere week worden bijgewerkt! Zo weet je precies de stand en kun je zien hoe je concurrenten het hebben gedaan.

Spelregels

Het document dien je zaterdag 3 augustus 2013 voor 20:30 te e-mailen naar azblieb@hotmail.com. De openstaande vragen mag je later invullen vanwege de transfermarkt die pas 1 september gaat sluiten. Mocht je dus aanpassingen willen maken in dat deel dan dien je dit 1 september voor 23:59 door te sturen naar hetzelfde e-mail adres. Let op! Aanpassingen in de voorspellingen van de wedstrijden zijn dan niet meer toegestaan.

Veel plezier!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *