USA dolblij met ‘open sollicitatie’ Jóhannsson

By
Updated: juli 31, 2013

Afgelopen week heeft AZ-spits Jóhannsson definitief de knoop doorgehakt. Vanwege zijn dubbele nationaliteit had hij de keus tussen USA en IJsland. Ondanks dat het een zeer moeilijke keus was, heeft de jonge spits uiteindelijk gekozen voor USA. Daar is bondscoach Klinsmann erg blij mee: ‘Hij is een groot, jong talent met een mooie toekomst voor zich. We willen hem zo snel mogelijk opnemen in onze selectie.’

De bureaucratische rompslomp is direct opgepakt door de bond. “We hebben woensdag de petitie ingediend bij de FIFA en kijken uit naar een succesvolle afronding van het proces,” aldus woordvoerder Kammerman.

2 Comments

 1. Dedie

  31 juli 2013 at 13:52

  USA is dolblij en Ijsland is boos en gefrustreerd. De Ijsland bond heeft ongenoegen geuit via hun website en probeert nog steeds Johannson te overtuigen om bij Ijsland te spelen. Nou ja, je kan alleen maar eentje kiezen. Succes voor beide nationale teams toegewenst.

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  2 augustus 2013 at 00:43

  Laat die walvis jagende ijsklomp lekker zinken! Ze zijn woedend op hem? Natuurlijk begrijpt iedereen waarom hij voor de Verenigde Staten kiest en niet voor de voetbaldwerg nu hij de kans krijgt. Zowel sportief als financieel gezien een stuk aantrekkelijker voor zowel hemzelf als AZ. Ook al heb ik zelf een teringhekel aan die wereldtiran waar Jozy idem voor speelt. Neem nog een slok levertraan mijnheer Thorsteinsson en stik erin. :p
  http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2013/08/01/4158372/beslissing-az-spits-maakt-veel-los-in-ijsland?ICID=HP_FA_5

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *