Sparta wil Waterman overnemen van AZ

By
Updated: juni 5, 2009
Sparta wil Waterman overnemen van AZ

Sparta heeft Boy Waterman gepolst voor een eventuele overgang. De derde keeper van AZ heeft nog een contract voor een jaar, maar AZ heeft al laten weten open te staan voor een eerder vertrek.

Sparta geeft de voorkeur aan een nieuwe huur van Ramos, die het afgelopen half jaar werd geleend van PSV. De goalie van PSV wil echter gaan vechten voor een basisplaats in Eindhoven en heeft dus weinig zin om zijn periode bij Sparta te verlengen. Bij Sparta zien ze Waterman dan als de perfect opvolger.

De mogelijkheid bestaat dat Waterman wordt betrokken bij een deal tussen AZ en Sparta. AZ heeft al aangegeven interesse te hebben in de middenvelder Strootman, maar vond de vraagprijs te gortig. Wellicht kan een transfer van Waterman ervoor zorgen dat Strootman alsnog naar AZ komt voor een lager transferbedrag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>