AZ bevestigt interesse in Avdic: ‘We zijn nog in gesprek’

By
Updated: juli 30, 2013

AZ hoopt op korte termijn Avdic officieel te presenteren als de vervanger voor Altidore. Stewart sprak vorige week al met zijn werkgever Werder Bremen, en naar verwachting zal de transfer spoedig worden afgerond.

‘We zijn nog steeds in gesprek’, aldus Stewart tegenover De Telegraaf. Avdic speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle en kwam tot 8 doelpunten in 23 wedstrijden. De spits zal de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Johannsson die door het vertrek van Altidore eerste spits is geworden.

Avdic zelf ziet een overstap naar AZ wel zitten. ‘De Eredivisie is voor mij een prachtige competitie. Het is nu echt eentje waarin je opnieuw een stap omhoog kunt zetten.’ Bron: Voetbalprimeur.nl

11 Comments

 1. karel

  30 juli 2013 at 08:46

  Zal een beste zijn. 8 Doelpunten in 23 wedstrijden en dat in de Jupiler League. Hoop niet dat ze er veel voor betalen

  • Jeroen

   30 juli 2013 at 09:01

   PEC speelde vorig seizoen Eredivisie voetbal, maar evengoed niet echt veel doelpunten. Ik denk dat we maar moeten afwachten hoe hij het bij ons gaat doen. Zoals in een ander topic al was aangegeven, Altidore had ook hele slechte statistieken toen hij bij AZ kwam. Denk dat het achteraf gezien een erg goede aankoop is geweest. Dus wellicht moeten we Avdic ook wat krediet geven.

 2. Justin

  30 juli 2013 at 08:46

  Vind hem niet echt een geweldige spits en zeker niet beter dan wat we nu al in huis hebben, ik snap deze beslissing niet helemaal.
  Laten we hopen dat hij het tegendeel bewijst.!!

 3. woonwagenpower

  30 juli 2013 at 09:08

  Beste AZ liefhebbers, heb vertrouwen, het komt goed met Avdic,
  gisteravond bij vi op tv zeiden Johan Derksen en Rene van der Gijp dat het een goede voetballer is.
  Weer andere kwaliteiten als Altidore, iemand die een bal voorin kan vasthouden, en hem bijvoorbeeld klaar ligt voor op of inkomende mede spelers, daarnaast is hij kop sterk,en waar Piet keur hem nog wel iets zal bij leren, met zijn lange lichaam zal hij nog voor menig verdediging een lastpost zijn.
  Als hij goed wordt bediend en aangespeeld, kunnen zowel heel AZ, als wij nog veel plezier gaan beleven.

 4. Dedie

  30 juli 2013 at 09:28

  AZ krijgt dan 3 spitsen; dan maar zien of Verbeek ook van deze spelers gaat gebruiken. Dat is nodig ook als AZ op drie fronten gaat strijden – competitie, EL en beker.

 5. remco

  30 juli 2013 at 10:19

  johansson moet een keer moe worden dus ik denk het wel

 6. Bradje

  30 juli 2013 at 12:32

  8 doelpunten bij een team als PEX Wolle. Waarom word hij daar op beoordeeld? Je maakt doelpunten nooit alleen, daar is een team voor nodig (die op de helft van de tegenstander speelt), en dat heeft Avdic bij AZ toch? Kalm aan nu met vooroordelen, Of willen jullie graag zeggen: “Ik zei het toch? Niks voor AZ!”. Wie zit daar nou op te wachten? Ikzelf ben blij met deze aankoop, mocht het doorgaan, en dat zouden jullie ook moeten zijn. Denni, Denni cool, Denni, Denni cool.

 7. wesley

  30 juli 2013 at 15:19

  ik heb opzichwel vertrouwen in avdic, ik hoop dat hij zich bij AZ goed kan ontwikkelen. waardoor hij doelpunten gaat maken en kan uitgroeien op een waardevolle speler. en dat leverd over een paar jaartjes weer wat centen op.

 8. gerard

  30 juli 2013 at 15:43

  Hoop toch nog stiekem dat deze transfer het niet zal worden en dat ze met iets beters bezig zijn. Lijkt me niet beter dan spelers die het hier ook niet hebben gemaakt zoals Benschop en Boymans.

 9. gerard

  30 juli 2013 at 16:17

  Uche Nwofor is een geweldenaar, is betaalbaar en wil bovendien een stapje hogerop in de eredivvvisie maken.

  http://www.youtube.com/watch?v=9rG_sf2pwn8

  • Gerrit Vooijs

   30 juli 2013 at 20:04

   Maar wil Nwofor ook fungeren als 2e spits en het grootste gedeelte van de tijd op de bank zitten ?
   Ook tegen Ajax scoorde Johannsson weer zijn doelpunt en ja het was een intikken.
   Maar Altidore maakte in zijn eerste 1,5 jaar heel veel intikkers. We moeten vooral niet vergeten dat Altidore na de winterstop heel goed heeft gedraaid en daarbij heel goed deed meevoetballen.
   Zoals gezegd, in het eerste jaar viel Altidore veel op de grond, scoorde af en toe een goal maar voor de rest had je er niet veel aan.

   Laten we afwachten of de deal rond komt en als dat zo is dan moeten we Johannsson en Avdic de zelfde kansen geven die Altidore heeft gekregen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *