Beste bezoeker! AZ.nieuwslog heeft je hulp nodig

By
Updated: juni 5, 2009
Beste bezoeker! AZ.nieuwslog heeft je hulp nodig

Beste bezoekers!! Ik heb jullie hulp nodig. Al bijna 3 jaar beheer ik AZ.nieuwslog.nl met onzettend veel plezier. Het kost een hoop tijd, maar dat wordt terug betaald door de leuke reacties van jullie.

De reden dat ik dit bericht plaats is dat ik graag zou willen weten wat er beter kan aan AZ.nieuwslog.nl? Dat kan natuurlijk te maken hebben met de artikelen die worden geplaatst, maar ook op technisch vlak. Misschien heb jij wel een ontzettend uniek idee wat ervoor kan zorgen dat AZ.nieuwslog nog leuker wordt? Dat zou natuurlijk fantastisch zijn.

Ik wil graag een aantal ideeën gaan inventariseren en uiteindelijk kunnen wij bepalen d.m.v. een poll (of andere manier) welke idee voorgelegd moet worden aan de beheerders van Nieuwslog.nl.

Geen idee is te gek, dus plaats gerust een reactie.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>