Poulsen geen interesse in overgang naar Wolfsburg

By
Updated: juni 5, 2009
Poulsen geen interesse in overgang naar Wolfsburg

Poulsen kreeg van AZ te horen dat hij niet meer in de plannen voorkomt en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Vfl Wolfsburg wil hem een contract aanbieden, maar het enige nadeel voor Poulsen is dat het gaat om een reserverol.

“Ik wil niet als een aangewezen reserve klaar staan, daar heb ik geen trek in. Ik weet best dat je nooit zekerheid krijgt, maar het wordt moeilijk als je gehaald wordt voor het tweede plan. Dus ik blijf veel liever bij AZ,” aldus Poulsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>