Verbeek hekelt arbitrage

By
Updated: juli 29, 2013

Verbeek was wederom niet tevreden over de arbitrage die verantwoordelijk was voor het duel AZ – Ajax om de Johan Cruijff Schaal. ‘Je kan er wel tien om het veld zetten. Volgens mij kan je het ook gewoon met drie man af. Zo ging het in mijn tijd ook. Het heeft met kwaliteit te maken. Als je het niet ziet, houdt het op.’

De reden van zijn ontevredenheid heeft met name te maken voor het niet geven van een strafschop en corner. ‘De grensrechter gaf een corner. Ik denk dat 36.000 man in het stadion zagen dat het een corner was. Maar dan komt de lijnrechter met een andere beslissing, dan vraag ik me af wie een scheidsrechter dan moet geloven.’

Daarnaast was Verbeek ook ontevreden dat het dak gesloten was van De Arena. Hierdoor werd het ongelooflijk warm in het stadion. ‘Maar we kregen geen extra drinkpauze. Dat hadden we vrijdag moeten aanvragen,’ aldus Verbeek.

‘Ik hoop niet dat ik de KNVB nu weer in diskrediet heb gebracht. Maar dat hoor ik dan wel weer. Het is niet anders. Ik zal nog wel vaker botsen met de KNVB.

Tip – Doe jij al mee met de Fan van AZ Poule? Meer informatie vind je hierrrr

6 Comments

 1. Dedie

  29 juli 2013 at 10:13

  Ik ben mee eens met dat geklag over drinkpauze. Maar voor de rest moet Verbeek zijn mond houden.

 2. AZ4Altijd

  29 juli 2013 at 11:29

  Hij moet inderdaad eens zn mond houden. Kijk als je het ergens niet mee eens ben. Dat kan. Maar bespreek dat niet in de media. Hier breng je ONS AZ mee in diskrediet.

  En als je gewoon niet de 2-0 had verspeeld op zo en slordige manier, dan hadden we gewonnen. Dan hadden we ook niets meer gezegd over Penalty wel niet of Corner , wel niet. Is niet de eerste keer dat we een 2-0 tegen 020 verspillen in een heel kort tijdsbestek.

 3. Repesteeltje

  29 juli 2013 at 12:00

  Mwah, ben het niet helemaal met jullie eens. Neem aan dat je op je werk ook je mond open trekt als er iets is wat je niet aanstaat. Het is Verbeek z’n goed recht om zijn mening te geven wanneer deze gevraagd word. En let wel; deze wordt wel degelijk gevraagd door zo’n journalist. En dat hij zich daar niet geliefd mee maakt bij sommige mensen, dat is hun probleem. Hij is gewoon eerlijk en zegt wat hij denkt. Daarbij komt ook nog eens dat hij wel een punt heeft. Want wie verzint het nou om het dak dicht te gooien bij zulke temperaturen? Ik vind het een toptrainer en ook nog eens een topvent. Hadden maar meer mensen zo’n mentaliteit! Wat mij betreft een echte winnar en de juiste man voor AZ.

 4. ravi

  29 juli 2013 at 12:50

  helemaal mee eens met G.J Verbeek. Ze staan met 6 arbiters en nog gaat het fout. Gert-Jan komt juist voor AZ op. Je kan ook helemaal niets zeggen en over je heen laten lopen. Klasse Gert-Jan.

  • i.pjotr3

   29 juli 2013 at 13:45

   Hij moet wat vaker de “WIM” methode toepassen, onze gertjan.
   W at kan ik hier nog aan veranderen
   I s het zo belangrijk
   M aak je toch niet zo druk.
   Klagen via de media heeft geen zin, werkt alleen maar tegen je bij de knjb

 5. Martje

  29 juli 2013 at 18:53

  @ dedie
  Op de herhaling zal je duidelijk dat Wiedemeijer zei ” het was een corner” maar als die stoethaspel met die fluit daar niet op reageert, wat heeft het dan voor een zin dat die vijfde en zesde man daar staan?
  Weet iemand trouwens waarvoor die gasten een stokje in hun handen hebben?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *