Gerbrands bevestigt: ‘Dat er een spits bijkomt is zeker’

By
Updated: juli 26, 2013

Vandaag kwam ineens het gerucht naar buiten dat Bas Dost zou hebben getekend bij AZ. Helaas bleef een bevestiging van andere bronnen uit, maar de fans kunnen zeker een nieuwe spits verwachten in afzienbare tijd.

Gerbrands heeft vandaag namelijk weer laten weten dat er versterking gaat komen. “Maar dat kan nog wat langer duren. We weten wie we willen hebben en zijn met zaakwaarnemers bezig. Maar dat er een spits bij komt, is wel zeker,” aldus Gerbrands. Bron: Soccernews.nl

8 Comments

 1. Tim

  26 juli 2013 at 21:53

  Zal wss weer zo’n kut spits worden zoals Avdic of Väyrynen. Avdic liet weinig zien bij PEC dus dat is al geen goed teken, en vayrynen werd fout gekeurd bij Heracles. Nou indenk dat Dost toch de beste is en AZ durf is geld uit te geven krenten!! Jullie hebben al 30 miljoen in 3 jaar verdiend!!’n

 2. Martje

  26 juli 2013 at 22:28

  @Tim 30 miljoen? Ok, laat die rekensom maar zien. Hou er rekening mee dat het om winst gaat en niet om omzet, ten tweede moesten er nog wat oude schulden vereffend worden. Mensen vergeten zo snel, hè Tim. Volgens mij wordt er heel verstandig ingekocht en verkocht, dus laat het maar over aan de heren Stewart en Gerbands. De heer Gerbrands had deze week (zondag) en dus niet vorige week gewoon niets moeten zeggen, aangezien nu een heleboel mensen van alles verwachten. Ook ik hoop van harte dat er een goede vervanging voor Pietertje komt.

 3. Tim

  26 juli 2013 at 23:31

  @Martje Jozy 10, Adam 10, Elm 5, Mounir 5, dembele ook zoiets, wernbloom ook zoiets dus dat is al meer dan 30 miljoen, Martje. Hij had dat idd niet moeten zeggen. Maar Avdic is niet AZ waardig en Väyrynen ook niet. Koop een Jozy zou ik zeggen! We zullen zien.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   27 juli 2013 at 00:13

   Ik weet het niet maar Jozy was een al aardig afgebrande spits met een schamele statistiek toen hij naar Alkmaar kwam. AZ heeft gegokt met hem en dik gewonnen. Niet te vergeten dat hij een aardige berg kritiek over zich heen kreeg in zijn eerste seizoen. Dus wees voorzichtig met je (voor)oordeel vooraf bij wie het ook wordt, Verbeek heeft immers een aardig spitsengevoel.

 4. platoon

  27 juli 2013 at 00:26

  Bij die, zoals tim zegt 30milj, moet ook nog wat doorverkoop clausules afhalen. Helemaal bij Altidore.
  Ik denk dat het geen schamel bedrag is maar zekers geen 30milj.

 5. AZ WOMAN

  27 juli 2013 at 06:29

  De staf houdt ons in spanning, het lijkt mij ,
  dat ze in ieder geval toch kunnen zeggen
  wie ze op het verlanglijstje hebben staan?

 6. i.pjotr3

  27 juli 2013 at 11:27

  Ik hoop op n verrassing uit verwegistan. Spelers die nu in het geruchte circuit worden genoemd kan mijn broek niet doen bollen.

 7. remco

  27 juli 2013 at 13:13

  ook dost niet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *