Italiaanse clubs kunnen Dembele niet loslaten (Incl. Video)

By
Updated: juni 2, 2009
Italiaanse clubs kunnen Dembele niet loslaten (Incl. Video)

Mocht Dembélé vertrekken bij AZ dan lijkt een club uit de Italiaanse serie A de meest voor de hand liggende. De complete top uit Italië is de jonge spits gaan volgen door zijn goede prestaties tijdens de Olympische Spelen.

Vorig week sprak de voorzitter van Genoa al uit dat Dembélé een zeer interessante optie is. Nu laat de zaakwaarnemer van de AZ spits weten dat er meer serieuze interesse is. Ook Juventus en Fiorentina volgen hem.

“Ook Fiorentina en Juventus hebben serieuze interesse. De Italiaanse interesse heeft alles te maken met de Olympische Spelen, waar Dembélé schitterde tegen Italië. Zijn naam stond toen in alle Italiaanse kranten en nadien zijn die clubs hem nadrukkelijk blijven volgen,” aldus zijn zaakwaarnemer.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *