Supercup tegen Ajax komt te vroeg voor Martens

By
Updated: juli 22, 2013

Gisteren heeft AZ de eerste echte krachtmeting goed weten af te sluiten. In eigen huis werd Getafe redelijk eenvoudig verslagen. Toch verwacht Verbeek komende zaterdag tegen Ajax een stuk meer weerstand, en met het vertrek van Altidore en Maher wordt dat dan ook een goede graadmeter om te zien hoe ver zijn ploeg nu is.

Dit seizoen hoopt Verbeek op een fitte Martens, want ondanks dat AZ fysiek sterker is geworden, heeft het met het vertrek van Maher wel creativiteit moeten inleveren. ‘Elke voetballiefhebber hunkert toch naar een fitte Martens?’, aldus Vebeek. Alle ogen zullen dit seizoen dus op de Belgische voetballer zijn gericht. Laten we hopen dat hij dit seizoen fit blijft en van waarde kan zijn in Alkmaar.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal komt echter nog te vroeg voor de Belg.

Tip – Doe jij al mee met de Fan van AZ Poule? Meer informatie vind je hierrrr

4 Comments

 1. bart

  22 juli 2013 at 11:43

  Ook zonder Martens winnen we van 020.

 2. Michiel

  22 juli 2013 at 12:16

  Winnen van 020? Wees eens realistisch wij zijn onze sterspelers kwijt en 020 heeft alles weten te behouden en heeft zelfs Bojan er nu bij. Op papier winnen ze met dubbele cijfers. Natuurlijk is het nog vroeg in het seizoen en hebben ze daar wel ns vaker start problemen dus ik acht ons niet geheel kansloos.

 3. Jay

  22 juli 2013 at 16:34

  Natuurlijk zijn we niet kansloos. AZ is in de Nederlandse competitie tegen niemand kansloos. Het wordt echter wel heel moeilijk, zoals altijd in de Arena tegen Ajax. Leuke wedstrijd om te kijken hoe sterk we echt zijn dit seizoen.

 4. Gerrit Vooijs

  23 juli 2013 at 01:37

  AZ is niet kansloos want A’dam speelde degelijk tegen Bremen maar de winst werd behaald omdat het effectief omging met de weinige kansen die het wist te creëren.
  Kortom AZ moet denken aan de laatste ontmoetingen in de Arena waarin het gelijk speelde of won !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *