Salariseisen Falkenburg staat transfer naar NAC in de weg

By
Updated: juli 22, 2013

AZ heeft al aangegeven te willen meewerken aan een transfer van Falkenburg. De middenvelder heeft geen toekomst meer in Alkmaar en mag dus uitkijken naar een nieuwe werkgever. Enkele weken geleden was hij al dicht bij een overgang naar Panathinaikos, maar een persoonlijk akkoord stond in de weg. Volgens Voetbalzone loopt Falkenburg nu weer tegen hetzelfde probleem aan en daardoor lijkt NAC af te moeten haken.  

Volgens technisch directeur Van As was het de bedoeling om Falkenburg eerst een jaar te huren van AZ, om vervolgens hem een contract van twee seizoenen aan te bieden. De salariseisen staan alleen een transfer in de weg.

Tip – Doe jij al mee met de Fan van AZ Poule? Meer informatie vind je hierrrr

3 Comments

 1. Jeroen

  22 juli 2013 at 10:56

  Falkenburg heeft nog iets meer dan een maand om een club te vinden. Laten we voor hem hopen dat hij die ook gaat vinden. Denk alleen dat hij ook wat water bij de wijn moet doen en zijn salariseisen moet bijstellen. NAC is een mooie club voor hem. Zo kan hij weer wekelijks voetballen en zo weer in de picture spelen bij eventueel een buitenlandse club. Dat lukt je niet vanaf de tribune in Alkmaar.

  • woonwagenpower

   22 juli 2013 at 11:30

   dat heb je goed verwoord.

 2. AZ4Altijd

  22 juli 2013 at 12:46

  Soms moet je 1 stap achteruit doen, dus in dit geval salaris, om weer 2 of 3 stappen voorwaarts te maken.

  Wat je zegt Jeroen. Vanaf tribune zul je geen nieuwe club weten te vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *